Ők Diana hercegnő gyönyörű unokahúgai: az ikrek a címlapon pózoltak
Diana hercegnő unokahúgai, Lady Amelia Spencer és Lady Eliza Spencer a Tatler magazinnak adtak interjút.

diana-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő öccse, Charles Spencer összesen hét gyermek édesapja, a férfi legidősebb lányáról, Lady Kitty Spencerről az elmúlt években több alkalommal írtunk, ám nem ő az egyetlen a családban, akinek szépségére a média is felfigyelt. Kitty ikerhúgai, Lady Eliza és Lady Amelia is gyönyörű nőkké váltak felnőttkorukra. 1992 júliusában jöttek világra, így idén nyáron ünnepelhetik 29. születésnapjukat.

Az ikerlányokkal a Tatler magazin készített egy exkluzív anyagot, a nagy interjú mellett természetesen címlapfotózás is történt.

Diana hercegnő unokahúgai a címlapon szerepeltek

A Tatler magazin Instagram-oldalára is feltöltötte a címlapfotót, ami óriási sikert aratott a rajongók körében, többen megjegyezték, milyen gyönyörűek az ikerlányok. A képen mind a ketten egy Miu Miu kreációt viselnek.

Amikor Diana 1997-ben elhunyt, a lányok csupán ötévesek voltak, Eliza így emlékezett a hercegnőre:

- Mi mindig csak a nagynéninkként ismertük őt, Dél-Afrikában nőttünk fel, így nem igazán volt sejtésünk arról, mekkora hatással van ő az egész világra. Csak később, idősebb korunkban tudtunk meg többet róla.

Diana egy hihetetlenül kedves, anyai és szerető ember volt.

- Mindig szánt ránk, gyerekekre is időt, és kiváló tehetsége volt, hogy belelásson a gyerkőcök szívébe.

Az ikerlányok a kapcsolatukról is meséltek, elmondták, hogy nagyon közel állnak egymáshoz, még a baráti körük is ugyanaz. Ahogy sok ikerpár, ők is úgy gondolják magukról, hogy egymás legjobb barátai, a köztük lévő köteléket nem tudják semmi máshoz hasonlítani.

Mind a ketten komoly párkapcsolatban élnek: Ameliát tavaly már el is jegyezte a párja, Greg Mallett, nagyon régóta együtt vannak, idén májusban lesz 12 éve, hogy egymásba szerettek. A lány már tervezgeti az esküvőjét, édesapjuk azt tanácsolta neki, hogy angliai birtokukon, Althorpon menjen férjhez, azonban mivel az afrikai Fokvárosban nőtt fel, szíve szerint inkább ott tartaná meg a lagzit. Eliza Channing Millerddel jár, idén februárban ünnepelhetik az ötödik évfordulójukat.

Diana ilyen jó édesanya volt

Képes összeállításunkban megnézheted Diana és fiai legaranyosabb közös pillanatait.

Ezt is szeretjük