Ők Diana hercegnő gyönyörű unokahúgai: az ikrek a címlapon pózoltak

Diana hercegnő unokahúgai, Lady Amelia Spencer és Lady Eliza Spencer a Tatler magazinnak adtak interjút.

Diana hercegnő unokahúgai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő öccse, Charles Spencer összesen hét gyermek édesapja, a férfi legidősebb lányáról, Lady Kitty Spencerről az elmúlt években több alkalommal írtunk, ám nem ő az egyetlen a családban, akinek szépségére a média is felfigyelt. Kitty ikerhúgai, Lady Eliza és Lady Amelia is gyönyörű nőkké váltak felnőttkorukra. 1992 júliusában jöttek világra, így idén nyáron ünnepelhetik 29. születésnapjukat.

Az ikerlányokkal a Tatler magazin készített egy exkluzív anyagot, a nagy interjú mellett természetesen címlapfotózás is történt.

Diana hercegnő unokahúgai a címlapon szerepeltek

A Tatler magazin Instagram-oldalára is feltöltötte a címlapfotót, ami óriási sikert aratott a rajongók körében, többen megjegyezték, milyen gyönyörűek az ikerlányok. A képen mind a ketten egy Miu Miu kreációt viselnek.

Amikor Diana 1997-ben elhunyt, a lányok csupán ötévesek voltak, Eliza így emlékezett a hercegnőre:

- Mi mindig csak a nagynéninkként ismertük őt, Dél-Afrikában nőttünk fel, így nem igazán volt sejtésünk arról, mekkora hatással van ő az egész világra. Csak később, idősebb korunkban tudtunk meg többet róla.

Diana egy hihetetlenül kedves, anyai és szerető ember volt.

- Mindig szánt ránk, gyerekekre is időt, és kiváló tehetsége volt, hogy belelásson a gyerkőcök szívébe.

Az ikerlányok a kapcsolatukról is meséltek, elmondták, hogy nagyon közel állnak egymáshoz, még a baráti körük is ugyanaz. Ahogy sok ikerpár, ők is úgy gondolják magukról, hogy egymás legjobb barátai, a köztük lévő köteléket nem tudják semmi máshoz hasonlítani.

Mind a ketten komoly párkapcsolatban élnek: Ameliát tavaly már el is jegyezte a párja, Greg Mallett, nagyon régóta együtt vannak, idén májusban lesz 12 éve, hogy egymásba szerettek. A lány már tervezgeti az esküvőjét, édesapjuk azt tanácsolta neki, hogy angliai birtokukon, Althorpon menjen férjhez, azonban mivel az afrikai Fokvárosban nőtt fel, szíve szerint inkább ott tartaná meg a lagzit. Eliza Channing Millerddel jár, idén februárban ünnepelhetik az ötödik évfordulójukat.

Diana ilyen jó édesanya volt

Képes összeállításunkban megnézheted Diana és fiai legaranyosabb közös pillanatait.

Dianáról és Vilmos hercegről irtó édes felvétel került elő: az anya-fia pároson olvadoznak a rajongók

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük