Diana hercegnő vallomása: "Életem legszörnyűbb napja volt az esküvőm"
Szívszorító interjúban beszélt a menyegzőjéről a hercegnő.

diana-eskuvo-vallomas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világ összes nője irigyelte Diana Spencert, amikor 1981. július 29-én kimondta az igent Károly hercegnek, és ezzel egy csapásra hercegnővé vált. A tündérmese azonban nem tartott sokáig, ugyanis Diana szinte az első pillanattól érezte, hogy hiba volt hozzámennie Károlyhoz.

A Diana: A saját szavaival című dokumentumfilmben a szívek hercegnője őszintén beszélt az esküvőjéről, melyet élete legrosszabb napjának nevezett. 

- Az esküvő előtti napot nálam töltötték a nővéreim. Együtt ebédeltünk, amikor egyszer csak kiböktem: "Lányok, nem mehetek hozzá. Nem vagyok rá képes. Nem fog menni." Persze a testvéreim tudták, hogy mit kell mondaniuk - közölték, hogy az bizony pech, mert a csinos pofim már ott díszeleg az ajándéktárgyakon, szóval már túl késő berezelni. Visszagondolva kár, hogy hagyták, hogy végigcsináljam életem legrosszabb napját - mesélte Diana nevetve.

diana-eskuvo-vallomas-nagy

Az esküvőt végül mégis megtartották, Diana kételyei pedig kezdtek szertefoszlani Károlyt illetően - a nászút azonban további kellemetlen meglepetéssel szolgált a hercegnő számára, ugyanis megtalálta Kamilla nászajándékát.

- Találtam egy pár bilincset, amibe két "C" betűt gravíroztak. Charles és Camilla, ugyebár. Rákérdeztem, hogy ugye, tőle kapta ezt? Ő faarccal rávágta, hogy "Persze, most ezzel mi a probléma?". Na, ott elszakadt a cérna. Őrülten féltékeny lettem. Amúgy ravasz ötlet volt Kamilla részéről, bár közel sem olyan okos, mint hiszi - nyilatkozta Diana a dokumentumfilmben.

Ezt is szeretjük