Diana hercegnő évekig rettegésben élt - Valóra is vált a félelme
A szívek hercegnője ettől félt a legjobban.

diana-kamilla-potanya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő aggodalmai az eljegyzése óta egy személyre koncentrálódtak: kedvese egykori szeretőjére, Camilla-Parker Bowlesra.

Ettől rettegett Diana

Diana a lánykérés után rettegett, hogy Kamilla visszatér férje életébe, majd amikor ez bekövetkezett, attól félt, hogy meg akarja öletni őt, hogy a helyébe léphessen, később pedig azért tartott tőle, nehogy valamilyen úton-módon rátehesse a kezét a fiaira - bele is halt volna, ha Vilmos és Harry pótanyaként tekintettek volna a nőre, aki megkeserítette az életét.

A hercegnő egyik közeli barátja, dr. James Colthurst mesélt arról, hogy érzett Diana Kamillával kapcsolatban:

- A legnagyobb félelme az volt a válás után, hogy Kamilla a helyébe lép majd. Na, nem Károly oldalán: tudta, hogy a házassága során esélye sem volt a herceg szeretőjével szemben. Attól kapott pánikrohamot, ha elképzelte, hogy mostohaanyaként Kamilla neveli majd Vilmost és Harryt - mesélte Colthurst a hercegnő életéről szóló dokumentumfilmben.

Diana félelme némiképp valóra vált, ugyanis a halála után Károly valóban feleségül vette Kamillát, azonban a helyét a fiai szívében felesleges volt féltenie: Vilmos és Harry nem is tudtak más édesanyját elképzelni, mint Dianát, akinek senki nem léphetett a helyébe.

Ezt is szeretjük