Nem baleset volt Diana halála? A hercegnő nővérének ez szúrja a szemét

Lady Sarah Spencer szerint kizárt, hogy nővére így halt volna meg.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Lady Sarah Spencer szerint kizárt, hogy nővére így halt volna meg.

Lady Sarah Spencer szinte biztos benne, hogy szeretett húga nem az autóbalesetben halt meg, van ugyanis egy apró, de elhanyagolhatatlan részlet, ami egyáltalán nem jellemző Dianára.

Nővére szerint sem baleset volt a halála

A BBC dokumentumfilmjében, ami a hercegnő utolsó hét napját mutatja be, Lady Sarah is megszólal, aki elmondja, miért gondolja azt, hogy valami nem stimmel Lady Di halálát illetően:

- Diana fanatikus volt a biztonsági övet illetően. Mindenkire rászólt, hogy kössék be magukat és soha, egyetlen alkalmat nem mulasztott el, hogy bekösse az övét az indulás előtt. Azon az estén mégsem volt bekötve. De miért? Mi történhetett? Sose fogom megtudni az igazságot...ez örökké kísérteni fog - mesélte könnyekkel küszködve.

Az is kiderült, hogy Diana családja már rég értesült a hercegnő haláláról, a televízióban azonban még mindig kisebb balesetként számoltak be a dologról - ráadásul gyors és teljes felépülést jósoltak a hercegnőnek.

- Két órája tudtuk, hogy meghalt. A királynő titkára felhívott minket és elmondta, hogy Diana az életét vesztette. Közben a tévében továbbra is azt hallottam, hogy hamarosan felépül. Nem tudom miért, de ez iszonyúan feldühített - árulta el Lady Sarah.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük