Nem baleset volt Diana halála? A hercegnő nővérének ez szúrja a szemét
Lady Sarah Spencer szerint kizárt, hogy nővére így halt volna meg.

sarah-spencer-biztonsagi-ov-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Sarah Spencer szinte biztos benne, hogy szeretett húga nem az autóbalesetben halt meg, van ugyanis egy apró, de elhanyagolhatatlan részlet, ami egyáltalán nem jellemző Dianára.

Nővére szerint sem baleset volt a halála

A BBC dokumentumfilmjében, ami a hercegnő utolsó hét napját mutatja be, Lady Sarah is megszólal, aki elmondja, miért gondolja azt, hogy valami nem stimmel Lady Di halálát illetően:

- Diana fanatikus volt a biztonsági övet illetően. Mindenkire rászólt, hogy kössék be magukat és soha, egyetlen alkalmat nem mulasztott el, hogy bekösse az övét az indulás előtt. Azon az estén mégsem volt bekötve. De miért? Mi történhetett? Sose fogom megtudni az igazságot...ez örökké kísérteni fog - mesélte könnyekkel küszködve.

Az is kiderült, hogy Diana családja már rég értesült a hercegnő haláláról, a televízióban azonban még mindig kisebb balesetként számoltak be a dologról - ráadásul gyors és teljes felépülést jósoltak a hercegnőnek.

- Két órája tudtuk, hogy meghalt. A királynő titkára felhívott minket és elmondta, hogy Diana az életét vesztette. Közben a tévében továbbra is azt hallottam, hogy hamarosan felépül. Nem tudom miért, de ez iszonyúan feldühített - árulta el Lady Sarah.

Ezt is szeretjük