Diana esküvőre készült a halála előtt - A hercegnő már a papot is felkérte
Titokban akart megházasodni a szívek hercegnője.

diana-hercegno-dodi-al-fayed-eskuvo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő és Dodi Al Fayed szerelmét többször megkérdőjelezték az évek során: sokan úgy vélték, hogy Diana csak azért kezdett járni a milliomossal, hogy túllépjen a nagy szerelmén, dr. Hasnat Khanon, a pakisztáni orvoson, aki elrabolta a szívét.

Senki nem tudott a házassági terveiről

Most azonban olyan információ került napvilágra, ami megkérdőjelezhetetlenné teszi a hercegnő szerelmét, ugyanis mint kiderült, Diana nem sokkal a halála előtt össze akarta kötni az életét Dodi Al Fayeddel.

A hercegnő már egy pappal is beszélt: Frank Gelli atyát kérte fel a ceremónia levezetésére, aki abban a templomban látja el egyházi feladatait, ami a Kensington-palota közvetlen közelében áll.

Diana és Dodi utolsó nyaralásukon
Diana és Dodi utolsó nyaralásukon

- Diana néhány nappal a baleset előtt keresett fel. Azt mondta, hogy jó hírei vannak, és kérdezni szeretne valamit. Azt szerette volna megtudni, hogy két különböző vallású ember is házasodhat-e. Mondtam neki, hogy természetesen igen. Megkérdezte, hogy összeadnám-e őket, ha visszatérnek az útjukról.

Sajnos már nem tehettem meg, de biztos vagyok benne, hogy ha nem történt volna meg a tragédia, akkor összeházasodtak volna. Diana nagyon boldog és szerelmes volt - árulta el az atya.

Ezt is szeretjük