Nem bírta elviselni felesége sikereit a színész - 10 év után válás lett a vége
Dannis Quaid először vallott a Meg Ryannel való válásának okáról.

dennis-quaid-valas-vallomas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dennis Quaid és Meg Ryan Hollywood egyik legnagyobb álompárja voltak a kilencvenes években. A két sztár a Holtan érkezett című film forgatásán szeretett egymásba, 1988-ban, egy évvel később pedig össze is házasodtak - méghozzá Valentin-napon. Éppen ezért mindenki ledöbbent, amikor 2001-ben bejelentették, hogy örökre elválnak az útjaik egymástól.

Emiatt váltak el egymástól

Sokan Meg Ryant hibáztatták, ugyanis elterjedt a pletyka, hogy a színésznő félrelépett filmes partnerével, Russell Crowe-val a Túszharc című film forgatása során, 2000-ben. Mint később kiderült, ebből semmi nem volt igaz, sőt, a sztár elmondása szerint éppen Quaid volt az, aki többször is megcsalta a házasságuk alatt.

Hogy ez vajon igaz-e, azt nem tudni, azonban Dennis Quaid is megszólalt az ügyben - 17 év után először elmesélte, hogy szerinte mi vezetett a váláshoz. A Daily Mailnek adott interjújában közölte: önmagát hibáztatja a házassága kisiklásáért.

- Amikor megismerkedtünk, én elég nagy sztárnak számítottam, aztán váratlanul megfeneklett a karrierem. Úgy éreztem, megszűnök létezni. Ezzel párhuzamosan Meg csillaga emelkedett, és jóval túlszárnyalt engem. Tudom, kicsinyesen hangzik, de én is kicsinek éreztem magam mellette. Úgy éreztem, mintha egy kiegészítő lennék az oldalán.

dennis-quaid-valas-vallomas-nagy

Egyik este sétáltunk az utcán, és emberek tucatjai kiabálták a nevét: "Meg! Meg! Meg!" - mintha ott sem lettem volna. Nagyon sajnálom, hogy így alakult a dolog köztünk, de sokat tanultam belőle. Sőt, biztosan állíthatom, hogy, habár nem végződött túl jól, azóta is ezt tartom a legsikeresebb kapcsolatomnak - nyilatkozta a színész.

Habár válás lett a vége, azért a párnak van egy közös gyermeke, az azóta 19 éves Jack Quaid, akit együtt nevelnek, barátokként. A srác feltörekvő színész, aki olyan filmekben játszott, mint az Éhezők viadala vagy a Rampage: Tombolás.

Ezt is szeretjük