Így izgult Freddie Mercury budapesti koncertje előtt - Sosem látott fotó került elő

Denis O'Regan fotós most talált rá ezekre a felvételekre.

freddie-mercury-sosem-latott-foto-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rockbandák ismert fotográfusa, Denis O'Regan 45 éven át fényképezett olyan zenei legendákat, mint a Queen, David Bowie, Mick Jagger, a Kiss, a Sex Pistols, Amy Winehouse, a Duran Duran, a Spandau Ballet, vagy éppen a Thin Lizzy.

Freddie Mercuryt is lefotózta

Most előkerült az archívumából jó néhány felvétel, amit eddig nem osztott meg a világgal. Kalapács alá kerülnek ezek a relikviák, köztük egy fotó a Queen budapesti koncertjéről is, még az előkészületek idején, amikor a banda csak behangolt a színpadon. Freddy Mercuryn látszik, hogy kissé ideges volt a fellépés előtt - valószínűleg, mert még sohasem lépett fel magyar közönség előtt.

A legalsó képen láthatjuk Freddy Mercuryt és a Queen többi tagját a budapesti koncert előtt.

A kép 1986. július 27-én készült a Népstadionban, ahol a banda mindegy 80 ezer ember előtt adott koncertet. Az est különlegessége, hogy a Queen tagjai megtanulták eljátszani a Tavaszi szél vizet áraszt című dalt, ami igazán nagy dolog volt hazánk lakosainak, hiszen ritkaságszámba megy, ha egy világhírű együttes tagjai ilyen tisztelettel adóznak a kultúránknak. Főként úgy, hogy a Queen volt a legnépszerűbb és a legismertebb együttes akkoriban.

A pálinkát is megkóstolta Budapesten

Freddie Mercury nem igazán bírta a hazai erőset - nézd meg, hogy reagált egy lehúzott feles után!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük