Ő az 59 éves Demi Moore új szerelme: a 46 éves séffel hónapok óta randizgat titokban
Demi Moore új párja séfként dolgozik.

demi-moore-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore hónapok óta boldog párkapcsolatban él, fejét a svájci származású séf, Daniel Humm csavarta el.

A Page Six exkluzívan közölte a sztorit, bár a páros egyelőre még nem vállalta fel hivatalosan, hogy tényleg együtt vannak, de az sokat elmond, hogy a párizsi divathétre együtt mentek el márciusban.

Ő Demi Moore új párja

Az 59 éves színésznő és a 46 éves gasztroguru ugyanabból a járműből szálltak ki, amikor megérkeztek a párizsi divathét helyszínére, hogy részt vegyenek egy divatbemutatón. Bár nem fogták meg egymás kezét, de az mégis árulkodó, hogy közös autóval utaztak, és egy sorba ültek az eseményen.

demi-moore-pasija
Fotó: Getty Images Hungary

- Jelenleg nagyon tüzes és szenvedélyes köztük minden. Daniel hosszú, kemény órákat dolgozik az Eleven Madison Park éttermében, de még így is szakít gyakran arra időt, hogy csatlakozzon Demihez egy romantikus vacsorára - fogalmazta a lapnak egy bennfentes.

Hónapok óta randizgatnak egymással, de egyelőre még nem jelentették be hivatalosan, hogy egy pár. Ez érthető is, hiszen az összecsiszolódás időszakában még bármi megtörténhet két ember között, gyorsan kiderülhet, hogy mégsem illenek össze. Mivel Moore A-listás híresség, valószínűleg nem szerette volna, ha a rájuk irányuló figyelem bármit is tönkretenne a kezdeti státuszban lévő párkapcsolatában.

Daniel Humm egy vegán éttermet üzemeltet New York egyik legelitebb negyedében, Manhattanben. Rengeteg pozitív kritikát kapott a hely, 2017-ben a New York Times magazin a világ legjobb éttermének kiáltotta ki az Eleven Madison Parkot.

GettyImages-1377636080
Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

Moore-ral ezen a téren összeillenek, ugyanis a színésznő évek óta egy szigorú vegán diétát követ. Mielőtt a férfi beleszeretett volna a Ghost sztárjába, Steve Jobs özvegyével, Laurene Powell Jobsszal randizott, de vele végül szakított.

Demi eddig három alkalommal ment férjhez: 1980 és 1985 között Freddy Moore felesége volt, 1987-ben kötötte össze az életét Bruce Willisszel, akinek három lányt szült, de vele tönkrement a kapcsolata a '90-es években, a válásukat 2000-ben mondták ki, 2005-ben Ashton Kutcherrel állt oltár elé, de ez a frigy is tönkrement, tőle 2013-ban vált el.

Mel Gibson és párja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Mel Gibson párja, Rosalind.

Ezt is szeretjük