Sylvester Stallone is aggódik Bruce Willisért: a súlyos betegségben szenvedő akciósztár állapota nagyon megromlott
Bruce Willis a betegsége miatt nem vállal el több szerepet.

stallone-és-bruce-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap az esti órákban robbant a hír, hogy Bruce Willis súlyos betegsége miatt visszavonul. Mint kiderült, afáziával diagnosztizálták, így a jövőben már nem láthatják rajongói a mozivásznon.

Kollégáit is megérintette ez a hír, Sylvester Stallone például egy külön Instagram-posztot szentelt Willisnek.

Aggódnak Bruce Willisért a betegsége miatt

Sylvester Stallone több régi felvételt feltöltött a közösségi oldalára, amelyeken Willisszel látható, a posztban megjegyezte, hogy imádkozik a kollégájáért és a családjáért. A két híresség évtizedek óta jól ismeri, és megérti egymást, a barátságuk azonban hullámvölgyeket is megélt, de később kibékültek.

A két sztárt A feláldozhatók első és második részében láthatták utoljára együtt a mozivásznon a rajongók, a harmadik részben Willis már nem szerepelt, pedig az eredeti tervek szerint benne lett volna. Az anyagiak miatt azonban némi konfliktus alakult ki, így végül Harrison Ford ugrott be helyette. Ezután 2013-ban Stallone egy Twitter-bejegyzésben dühösen megjegyezte, Willis egy kapzsi és lusta ember, ami tökéletes párosítás, ha az ember véget szeretne vetni a karrierjének. 2014-ben bevallotta, sikeresen rendezték a nézeteltéréseiket, Bruce egy jó ember, az ő hibája volt, hogy kialakult köztük a vita. Stallone mellett Jamie Lee Curtis is sok erőt kívánt kollégájának.

Az akciósztár legidősebb lánya, Rumer Willis az Instagramon jelentette be a szomorú hírt, hogy az apja visszavonul.

"Meg akartuk osztani, hogy szeretett Bruce-unk egészségügyi problémákkal küzd, és a közelmúltban afáziával diagnosztizálták, ami hatással van a kognitív képességeire. Ennek eredményeként, hosszas töprengést követően Bruce felhagy színészi karrierjével, ami olyan sokat jelentett számára. Ez egy igazán kihívásokkal teli időszak a családunk számára, és nagyon hálásak vagyunk a folyamatos szeretetért, együttérzésért és támogatásért" - fogalmazta Rumer.

Bár Demi Moore és Bruce Willis legidősebb gyermeke nem részletezte, milyen tünetei vannak édesapjának, azonban a filmes szakmában már nyílt titok volt, hogy komoly egészségügyi gondokkal küzd, a Page Sixnek erről nyilatkozott egy informátor.

- Nagyon nyilvánvalóvá vált, hogy problémái vannak, ezért testdublőröket használtak, de nemcsak az akciójelenetekhez, hanem a képernyőn eltöltött idő maximalizálására is - magyarázta a bennfentes.

Volt olyan filmje is, amelynek a forgatókönyvét átalakították, mert nem tudott dolgozni, így lefaragtak a neki szánt képernyőidőből. Mindössze három napnyi forgatást bírt csak. A szövegeket egyre nehezebben jegyezte meg, a végén már egy fülest használt, amelybe elismételték neki, mit is kell mondania egy-egy jelenetben.

De mi is az a betegség, amit a sztárnál diagnosztizáltak? Az afázia egy nyelvi zavar, amely stroke, baleset, agydaganat vagy egyéb betegség következményeként alakul ki. Az afáziás betegek nagy része mindent tud és ért, csak nem tud megfelelően válaszolni. Megváltozhat a szóbeli kifejezés ritmusa, a sérült beszéde lassúbbá vagy gyorsabbá válik. Ritkán fordul elő a beszédfunkció teljes elvesztése.

Shannen Doherty betegsége

Shannen Doherty rákja 2019-ben újult ki.

Ezt is szeretjük