60 éves, de 20 évet letagadhatna: ennek köszönheti kirobbanó formáját Demi Moore
A 60 éves Demi Moore fiatalos külsejét és bomba formáját életvitelének és diétájának köszönheti.

demi-moore
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Moore novemberben ünnepelte a születésnapját, 60 évesen is fiatalosan fest, alakját sokan megirigyelhetnék.

Elbűvölő külseje és csinos alakja mögött kemény munka, edzések és egy jól kialakított életmód áll. Az egészséges táplálkozásnak és a megfelelő diétának köszönhetően rengeteg dicséretet kap a posztjai alatt.

Demi Moore életkora nem szab határokat

Idén új kihívás elé nézett: kollekciót tervezett az Andie fürdőruhamárka számára, saját alkotásait és bikinijeit pedig magán mutatja be a közönségnek. Szerinte a kor csak egy szám, és nem szabad hagynunk, hogy korlátozzon abban, mit merjünk felvenni. Az elavult szabályok megszegésének a híve, amelyet a kollekciója is tükröz.

demi-moore-kep2
Fotó: Getty Images Hungary/Karwai Tang

- Ez a márka megváltoztatja azt az elképzelést, hogy a nők egyre kevésbé kívánatosak, ahogy öregednek. Nem akarunk matrónának látszani, de nem is akarjuk túl szexinek érezni magunkat - mondta a People magazinnak.

Felszabadítónak találja, hogy megkezdhette a hatvanas éveit.

- Ha visszagondolok a 60 éves nagymamámra, akkor úgy tűnt, mintha ő már abban az életszakaszában beletörődött volna az öregségbe. Ez rám nem igaz, hiszen sok esetben sokkal inkább jelen tudok lenni, és elevenebbnek is érzem magamat, mint eddig bármikor.

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy jól kialakított étrendnek, rengeteg edzésnek és önkontrollnak köszönheti csinos alakját és megjelenését, amelynek köszönhetően akár 20 évet is letagadhatna.

demi-moore-kep
Fotó: Getty Images Hungary/Daniele Venturelli

Nagyon fegyelmezett, a rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás híve, amely tele van bioélelmiszerekkel, például gyümölcsökkel és zöldségekkel. Rendíthetetlen fegyelmének tulajdonítja rejtélyes szépségét. Arra összpontosít, hogy tónusos és fitt maradjon. Még ha nem is készül egy filmszerepre, akkor is fenntartja a rendszeres edzési rutinját.

Reggelente fut, jógával és súlyzós gyakorlatokkal tartja karban a testét. Meggyőződése, hogy ha valaki fiatalos szeretne maradni, akkor azért minden egyes nap tenni is kell. 

demi-moore-kep3
Fotó: Getty Images Hungary/Stephane Cardinale - Corbis

- Megdupláztam az amúgy is túlzásba vitt edzéseimet. Kihagytam a szénhidrátokat, futottam és bicikliztem, és minden elképzelhető gépen edzettem - vallott a napi rutinjáról.

Jennifer Aniston az Allure magazin címlapján

Jennifer Anistont érte az a megtiszteltetés, hogy az Allure magazin legutolsó nyomtatott kiadásának címlapjára került. Arról már korábban írtunk, hogy ebben az interjúban fedte fel, bármennyire is szeretett volna anyává válni, nem tudott teherbe esni, pedig még a lombikprogramon is átesett. Az anyag nemcsak élete legkeményebb vallomása miatt lett különleges, hanem a címlapfotó miatt is.

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük