Az 59 éves Demi Moore szexi dekoltázsokkal hódít: friss fürdőruhás és bikinis képeket posztolt

Demi Moore szexi fotókat posztolt magáról az Instagramra.

Demi Moore szexi fotókon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Demi Moore irtó dögös képekkel lepte meg követőit az Instagramon, a novemberben 60. születésnapját ünneplő színésznő több fürdőruhás és bikinis fotót tett közzé.

Azonnal érkeztek a felvételekre a lájkok és a kommentek, sőt még Bruce Willis második feleségének is akadt megjegyzése.

Demi Moore szexi fotókon

Idén nyáron már beszámoltunk róla, hogy Demi Moore fürdőruha- és bikinikollekciót dobott piacra, természetesen az alábbi Instagram-posztjában látható felvételeken is a saját tervezésű darabjai láthatóak rajta.

Az első képen merész dekoltázzsal lopta el a show-t, a második fotón egy fekete bikini volt rajta, a harmadikat hátulról készítették róla, az utolsó felvételen pedig egy pöttyös darabot viselt.

Cikkünk írásakor közel 220 ezren lájkolták a posztját, emellett számos pozitív visszajelzést kapott, még Emma Heming Willis is írt neki: "Gyönyörű, és imádom azt a fürdőruhát" - fogalmazta exférje jelenlegi felesége.

Bár Willis és Moore a '90-es években elváltak, a lányaik örök kapcsot képeztek köztük, így a mai napig tartják a kapcsolatot. Rendszeresen összejárnak, ráadásul a színésznő Willis második választottjával is megtalálta a közös hangot. Ez igazán példaértékű, hiszen sok esetben az exek kígyót-békát kiáltanak egymásra.

Rumer Willis szexi képei

Képes összeállításunkban megnézheted Rumer Willis fehérneműs fotóit.

Bruce Willis és Demi Moore lánya falatnyi fehérneműben pózolt: a 33 éves Rumer ilyen karcsú

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük