Borzasztó állapotban van! Felismerhetetlen az egykori tinisztár
David Cassidy láthatóan rossz állapotban van, ittas vezetés miatt tartóztatták le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Cassidy szinte felismerhetetlen. Az egykor népszerű színész alkoholfüggőségben szenved, aminek következtében rosszabbul néz ki, mint valaha.

Most
Régen

Az egykori tinibálvány mára egy alkoholista öregemberré változott, akinek a szeszfogyasztás már jócskán meglátszik az arcán.

Felismerhetetlen a népszerű színész

A 63 éves híresség nagyon kedvelt volt a hetvenes évek fiatalsága körében. A népszerűséget a The Partridge Family című tévés sorozat hozta meg számára. A produkciót követően ugyan próbálkozott a színészkedéssel, de nem lett igazán sikeres.

Önmagát a zenében találta meg, aminek köszönhetően megmaradt a közönség fejében, és élvezhette a sztárok exkluzív életét, valamint annak összes velejáróját, többek között az alkoholt és a tudatmódosító szereket is.

Így 63 éves korára életvitele már erősen meglátszik arcán, teljesen eltűnt a fiatalkorára jellemző kedves kölyökképe, amellyel a nőket hódította. Az utóbbi időben a rendőrséggel is többször meggyűlt a baja.

Letartóztatták ittas vezetésért

A sztárt a rendőrök szerdán tartóztatták le ittas vezetésért New Yorkban. A szemtanúk elmondása alapján Cassidyn egyértelműen látszott, hogy alkoholt fogyasztott.

Annak ellenére, hogy erősen illuminált állapotban igazoltatták, nagyon kedves és készséges volt, tudta, hogy elkerülhetetlen a büntetés.

A szonda megfújása után a műszer kijelezte, hogy a híresség véralkoholszintje nagyon magas, így az autóját lefoglalták, őt pedig bevitték a rendőrségre. Nem sokkal később letette az óvadékot, 2500 dollárt, és szabadon távozhatott.

A világsztár ügyének tárgyalása szeptember 4-én lesz. Ezúttal szigorúbb büntetés várható, ugyanis visszaesőnek számít. 2010-ben szintén ittas vezetés miatt ítélték felfüggesztett börtönbüntetésre, illetve közmunkára.

Ezt is szeretjük