Fotókon David Guetta ritkán látott lánya: a 14 éves Angie-ből bájos kamasz lett

Mutatjuk, milyen bájos kamasz lány lett David Guetta kisebbik gyermekéből.

david-guetta-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Guetta már több évtizede a világ egyik legnagyobb slágergyárosának számít, a francia származású DJ és zenei producer, bár privát a magánéletével kapcsolatban, azonban az köztudott róla, hogy két gyermek édesapja. 

Fotókon David Guetta lánya

Még a '90-es évek elején ismerkedett meg egy szórakozóhelyen Cathyvel, aki a felesége lett. 1992-ben házasodtak össze, majd két gyermekük született: Tim Elvis 2004 februárjában, Angie 2007 szeptemberében látta meg a napvilágot. Sajnos a házaspár kapcsolata nem működött, így 2014-ben elváltak, ám ettől függetlenül a mai napig jó viszonyt ápolnak egymással.

Már mindkét gyermek a tinédzseréveit éli, Elvisnek már külön Instagram-oldala is van, ami mindenki számára elérhető, azonban a lánynak privát a fiókja. Ettől függetlenül édesanyja megosztott pár fotót róla a közösségi oldalán, mi is azokból szemléztünk.

Szerintünk Angie-ből nagyon bájos kamasz lett, képes összeállításunkban megnézheted a róla készült képeket.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük