David Beckham lányával együtt szelfizett: többen felháborodtak az egyik képük láttán
David Beckham ismét kiakasztotta néhány követőjét az Instagramon.

GettyImages-463005536
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Beckham és Victoria Beckham három fiú és egy lány szülei: Brooklyn 1999-ben, Romeo 2002-ben, Cruz 2005-ben, Harper pedig 2011-ben látta meg a napvilágot.

A család legkisebb tagja a szülei szeme fénye, ami nem is csoda, ugyanis Harper egy elbűvölő és nagyon aranyos kislány. A sztárpár mindig nagy büszkeséggel posztol róla, pénteken az egykori sztársportoló lepte meg a rajongókat közös fotóikkal, ám az egyik kép többeknél kicsapta a biztosítékot.

David Beckham kapott hideget-meleget azért, mert szájon puszilta a lányát

Péntek reggel a napjukat egy közös sétával kezdték, amit a 46 éves sztár megörökített. Az egyik képen egymás mellett állnak, míg a másikon David egy hatalmas puszit nyom Harper szájára. Az utóbbi kép már nem mindenki számára volt elfogadható.

david-és-lánya
Fotó: Instagram/David Beckham

Bár a kommentek között sok pozitív is van, többen azt kritizálták, hogy Beckhamnek már nem kéne puszit adnia a lánya szájára, mert Harper már túl nagy ehhez: "Ő a lányod, nem a feleséged vagy a barátnőd, kérlek, figyelj erre!", "Szerintem Harper kényelmetlenül érzi magát a második képen, ezt már egy másik, régebbi fotótokon is észrevettem, valamiért nekem ez a belső megérzésem!", "Ő most már nagy lány, itt az idő, hogy leszokj arról, hogy szájon puszilod. Ez nem jó!" - fogalmazták a kritikusok.

Mások szerint viszont ezzel nincs semmi baj: "Szerintem ez gyönyörű! De várjuk ki a végét, mert jönnek majd a "ne csókold szájon a gyereked" fura kommentek, de eldugulhatnának, mert ez egyébként teljesen normális!", "Annyira csodás látni azt a szeretetet, ami az apa és a lánya között van! Gyönyörű képek lettek!", "Miért lenne rossz megpuszilni a saját lányodat? Ilyet csak az mond, akit gyerekként nem szerettek" - fogalmazták azok a rajongók, akik nem értik, miért háborodtak fel sokan egy apa-lánya képen.

Nem ez az első eset, hogy Beckhamék fejéhez vágták, hogy nem kéne Harpert az ajkán megpuszilni. 2016-ban például Victoria Beckham rakott ki egy olyan képet, ahol a kislánnyal puszit váltottak, írta meg a BBC, mint a férje esetében, nála is a kommentelők egy része elítélte ezt a gesztust, a másik fele számára viszont ebben nincs semmi kivetnivaló.

GettyImages-1152344127
Fotó: Catherine Steenkeste / Getty Images Hungary

Persze ahány család, annyi szokás, nem mellesleg az sem mindegy, hogy az illető milyen kultúrában nevelkedik. Mi, magyarok, például hagyományosan az arcra puszival üdvözöljük egymást.

Shakira fiai így megnőttek

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagyok már Shakira és Gerard Piqué fiai.

Ezt is szeretjük