Bájos nő Zinédine Zidane felesége: a francia futballista 27 évvel ezelőtt vette el Véronique-ot
Zinédine Zidane és felesége négy fiút nevelnek.

zidane cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Zinédine Zidane a '90-es és 2000-es évek egyik legnépszerűbb és legtehetségesebb francia labdarugója volt, olyan klubokban játszott, mint az olasz Juventus vagy a spanyol Real Madrid. A világ- és Európa-bajnok sportoló utolsó mérkőzését 2006. július 9-én, a labdarúgó-világbajnokság Franciaország-Olaszország döntőjén játszotta, amely botrányosan ért véget számára, ugyanis a játék 110. percében lefejelte az olasz Materazzit, majd ezután kiállították.

Miután visszavonult, edzőként folytatta tovább karrierjét, a Real Madridhoz szegődött, de 2021 májusában bejelentette, a következő szezonban már nem ő lesz a csapat vezető trénere. Ami a magánéletét illeti, családos ember hosszú évtizedek óta. Egy bájos nő rabolta el a szívét.

Zinédine Zidane és felesége

Zidane és a spanyol származású Véronique Fernández 1989-ben találkoztak egymással Cannes-ban, akkor még mind a ketten 17 évesek voltak. A lány akkoriban táncot tanult a Rosella Hightower Iskolában, addig a sportoló a Cannes-i Futball Sportegyesület igazolt játékosa volt. Ugyanazon a diákszálláson éltek, a folyosón többször elmentek egymás mellett, de mind a ketten szégyenlősek voltak. Pár hónap után végre köszöntek egymásnak, majd beszélgetésbe elegyedtek. Kialakult köztük a szerelem, végül járni kezdtek.

- Amikor találkoztam vele, még az épületről is leugrottam volna csak azért, hogy belém szeressen - vallotta be feleségéről a sportoló 2006-ban, írta meg a Sportskeeda.com oldal.

- Olyan volt, akár egy tündérmese, nem mellesleg már a kezdetekkor őszinte és normális kapcsolat volt a miénk. Végül hozzá is mentem feleségül, örökkön-örökké ő marad álmaim férfija - idézte a lap az asszony szavait.

Öt év járás után, 1994 májusában kimondták a boldogító igent, írta meg a The SunNem sokat vártak a családalapítással, négy fiuk született: Enzo 1995-ben, Luca 1998-ban, Theo 2002-ben, Elyaz pedig 2005-ben látta meg a napvilágot.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos nő Zinédine Zidane felesége.

Ezt is szeretjük