A 74 éves Danny DeVito óriásit esett a premieren - Hárman nyalábolták fel a színészt

Új filmje díszbemutatóján borult fel az idős sztár.

Danny DeVito elesett
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kilencvenes évek ikonikus színésze, Danny DeVito ismét filmvászonra került: a Matilda, a kiskorú boszorkány, az Ikrek és a Junior című filmek sztárja Tim Burton új alkotásában szerepel.

Kínos helyzetbe került a premieren

A rendezőzseni ezúttal a Dumbo című, klasszikus Disney-mesét dolgozta fel, a repülő kiselefánt kalandjait animációs filmként a vászonra víve. Az alkotásban DeVito a cirkusz porondmesterét, Max Medicit alakítja.

A 74 éves sztár egészségéért aggódnak a rajongók, ugyanis a film mexikói premierjén a színpadra lépve óriásit esett, ami ennyi idősen egyáltalán nem tréfadolog. Hárman ugrottak oda, hogy felsegítsék a színészt, aki láthatóan rendesen megijedt, amikor orra bukott. Szerencsére nem történt nagy baj, legalábbis Danny DeVito az eset után mosolyogva ülte végig az interjúját, sőt, még viccelődött is a fotósokkal.

- Ne aggódjatok, minden rendben van velem, nem estem olyan nagyot. Remélem, a magazinok elfelejtik majd lehozni a fotókat a botlásomról - mondta kacsintva a fotósoknak.

A rajongók is kifejezték együttérzésüket a sztár iránt: "Jó, hogy nem tört el a csípője. Ennyi idősen nem árt vigyázni. Jó egészséget kívánok neki", "Szegénykém, soha nem volt túl jó formában, ez ennyi idősen már előjön", "Úgy tűnik, elég magasak azok a lépcsőfokok... gondolhatnának arra is, hogy szegény DeVito nem egy égimeszelő" - írták a hozzászólók.

Emlékszel még Danny DeVitóra? Ősz öregapó lett a színészből

Már 74 éves a vígjátékok köpcös sztárja.

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük