A 74 éves Danny DeVito óriásit esett a premieren - Hárman nyalábolták fel a színészt
Új filmje díszbemutatóján borult fel az idős sztár.

danny-devito-elesett-dumbo-premier-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kilencvenes évek ikonikus színésze, Danny DeVito ismét filmvászonra került: a Matilda, a kiskorú boszorkány, az Ikrek és a Junior című filmek sztárja Tim Burton új alkotásában szerepel.

Kínos helyzetbe került a premieren

A rendezőzseni ezúttal a Dumbo című, klasszikus Disney-mesét dolgozta fel, a repülő kiselefánt kalandjait animációs filmként a vászonra víve. Az alkotásban DeVito a cirkusz porondmesterét, Max Medicit alakítja.

A 74 éves sztár egészségéért aggódnak a rajongók, ugyanis a film mexikói premierjén a színpadra lépve óriásit esett, ami ennyi idősen egyáltalán nem tréfadolog. Hárman ugrottak oda, hogy felsegítsék a színészt, aki láthatóan rendesen megijedt, amikor orra bukott. Szerencsére nem történt nagy baj, legalábbis Danny DeVito az eset után mosolyogva ülte végig az interjúját, sőt, még viccelődött is a fotósokkal.

- Ne aggódjatok, minden rendben van velem, nem estem olyan nagyot. Remélem, a magazinok elfelejtik majd lehozni a fotókat a botlásomról - mondta kacsintva a fotósoknak.

A rajongók is kifejezték együttérzésüket a sztár iránt: "Jó, hogy nem tört el a csípője. Ennyi idősen nem árt vigyázni. Jó egészséget kívánok neki", "Szegénykém, soha nem volt túl jó formában, ez ennyi idősen már előjön", "Úgy tűnik, elég magasak azok a lépcsőfokok... gondolhatnának arra is, hogy szegény DeVito nem egy égimeszelő" - írták a hozzászólók.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük