A 75 éves Danielle Steel friss fotókon: a romantikus könyvek írója így éli az életét
Danielle Steel legfrissebb képein bomba formában van, a híres író boldogan éli mindennapjait.

danielle-steel-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Danielle Steel írónő első könyve, a Hazamegyek 1972-ben jelent meg, amellyel nagy sikert aratott. Szerelemmel és romantikával átitatott művei közül a Zoya, a Kaleidoszkóp és a Hullócsillagom voltak a legnépszerűbbek.

Azóta már eltelt pár év, ő azonban szenvedélyesen folytatta munkáját, amely egyben a nagy szerelme is. 190 könyvet írt, a romantikus regényeinek és szerethető karaktereinek köszönhetően pedig olvasók millióinak a szívébe lopta be magát.

Danielle Steel 75 évesen

Az írónő nagyon jó formában van, ezt az Instagram-oldalán megosztott fényképei is bizonyítják. Mindig lezser eleganciával jelenik meg, és 75 évesen jó pár évet letagadhatna, annyira csinos. Sosem pihen, mindig újabbnál újabb romantikus történetekkel szeretne előrukkolni az olvasóinak, akik tűkön ülve várják a műveit.

- Korábban nem írtam annyi könyvet, mert kilenc gyereket neveltem fel, ami azért elég időigényes. De egy bizonyos ponton az emberek azt kérdezték tőlem: „Nem tudsz többet írni? Nem tudsz még gyorsabban írni?.” A kiadóm arra kért, hogy évente négyről hat könyvre térjek át, és arra gondoltam: ez bizony egy kihívás. Egyébként mindig több könyvön dolgoztam egyszerre, akár egy festőművész, aki több vásznon is dolgozik, de néha egyet-egyet félretesz - mesélte 2021 decemberében a Harvard Business Review-nak.

Danielle számára az írás ösztönös, sokszor a legváratlanabb helyzetekből merít ihletet a regényeihez.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Az ötleteim legtöbbször az égből pottyannak le. Néha olvasok egy-egy történetet az újságban, vagy valakinek a tapasztalatairól hallok, és máris bevillan egy ötlet. Aztán egy-két napig játszom vele, és jegyzetelek. Ha úgy tűnik, hogy működőképes az egész sztori, akkor folytatom tovább az írást. Sokat gondolkozom a karaktereken és a fordulatokon, majd elkészítem a kézzel írt vázlatot.

Eredetileg divattervezőnek készült, azonban a sors és az íráshoz való tehetsége felülírta a terveket. 

- Mint a legtöbb dolog az életben, ez az egész véletlenül történt. Mindig is divattervező akartam lenni. Nagyon művészi alkat voltam már akkoriban is. Francia iskolába jártam, életem nagy részét Európában töltöttem, és az álmom az volt, hogy a Parsonsi Design iskolába járjak, amit végül meg is valósítottam, ez a New York-i Egyetemmel közös program volt. De ezt követően valahogyan minden félresiklott.

- A Parsons nagyon intenzív volt, teljesen kiégette azokat az embereket, akik nem készültek fel a divatbiznisz okozta stresszre. 15 éves voltam, amikor ott kezdtem, és folyamatosan kritizálták a munkámat. Szörnyű volt. Teljesen összetörtem, így végül egy reklám- és PR-ügynökségnél kezdtem el dolgozni, és az egyik ügyfelünk a Ladies’ Home Journal volt. Szabadúszóként dolgoztam náluk, amikor a kiadó egyszer azt mondta nekem: „Nagyon jól írsz. Könyvet kellene írnod.”

Ezt követően felgyorsultak az események, és a bizonytalan tinédzserből az évek alatt sikeres írónő vált.

Ami a magánéletét illeti, ötször házasodott meg. Első gyermekét, Beatrixet, 19 évesen hozta a világra. Tizenkét évvel később megszületett a második gyermeke, egy kisfiú, akit Nicknek kereszteltek, ő 1998-ban lítium-túladagolásban hunyt el. A John Trainával való házasságából hét gyereke született. 

- Sok mindent átéltem - válást, a fiam elvesztését -, és szívből írok olyan dolgokról, amelyek mindannyiunkkal megtörténnek. Nyílt és őszinte vagyok az érzelmekkel és azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amelyek bántanak, megijesztenek vagy boldoggá tesznek.

Victoria Principal így néz ki most

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a Dallas Pamelája.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük