A Baywatchot le akarták venni a műsorról egy évad után: David Hasselhoff mentette meg a sorozatot
David Hasselhoff nélkül a Baywatch egy évad után eltűnt volna a süllyesztőben.

hasselhoff1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még Hollywood legfényesebb csillagainál is ritkaságnak számít, hogy nem egy, hanem két ikonikus sorozat is köthető legyen a nevükhöz. David Hasselhoff ezen kivételezett sztárok csoportját erősíti. 1982-től 1986-ig a Knight Riderrel, 1989-től 2001-ig a Baywatch című szériával lopta be magát a nézők szívébe.

Bár ma már el sem tudnánk képzelni a ’90-es évek tévés felhozatalát Mitch Buchannon és a malibui vízimentők nélkül, nem sokon múlott, hogy mindössze egyetlen évad után elkaszálják a produkciót.

A Baywatchot eredetileg egy évad után elkaszálták

Michael Berk, Douglas Schwartz és Gregory J. Bonann történetének jogait a kor egyik legnépszerűbb tévécsatornája, az NBC vásárolta meg, majd 1989. szeptember 22-én tűzte először műsorára. A gyönyörű nőkkel, impozáns helyszínekkel és fordulatos kalandokkal teletűzdelt sztori első pillantásra sikerre volt ítélve, ám végül nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

baywatch.png
Fotó: Getty Images Hungary

Mind kritikai fogadtatása, mind nézettsége elmaradt az elvárásoktól. Anyagilag szintén hatalmas bukásnak számított, hiszen a projekt kivitelezése nagyon költséges volt. 

Mivel sem az amerikai, sem az európai közönség nem harapott rá a sorozatra, a tévétársaság fejesei könnyedén dobták volna azt a süllyesztőbe. Ám azzal nem számoltak, hogy a főszereplőt alakító Hasselhoff ezt nem fogja csak úgy, tétlenül nézni. 

baywatch-2
Fotó: Getty Images Hungary

Mivel főleg az anyagiak miatt döntöttek úgy, hogy nem rendelnek be további évadokat, a színész saját tőkéjéből finanszírozta a második szezon elkészültét. Annyira hitt a show-ban, hogy hajlandó volt a fizetése egy részéről is lemondani, hogy az folytatódhasson.

Nem kifejezés, hogy mennyire bejöttek a számításai: a Baywatch az egész világon óriási siker lett. Összesen kilenc évadot, két spin-off sorozatot, valamint egy egész estés filmet és egy remake-et is megélt. Ha felelevenítenéd Mitch és a malibui vízi mentők kalandjait, az alábbi képre kattintva megnézheted, hol és mikor vetítik legközelebb a sorozatot.

Ő David Hasselhoff 28 éves lánya

David Hasselhoff két lány édesapja: Taylor Ann 1990 májusában, Hayley 1992 augusztusában látta meg a napvilágot. A kisebbik plus size modellként futott be, Instagram-oldalára rendszeresen tölt fel dögösebbnél dögösebb felvételeket. Képes összeállításunkban megnézheted ezekből a legszexibb felvételeket.

Ezt is szeretjük