David Hasselhoff lánya szexi fehérneműben pózolt: a 28 éves Hayley plus size modell
Hayley Hasselhoff fehérneműs fotóival borzolja a kedélyeket.

hasselhoff-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

David Hasselhoff két lány édesapja: Taylor Ann 1990 májusában, Hayley 1992 augusztusában látta meg a napvilágot. A kisebbik plus size modellként futott be, Instagram-oldalára rendszeresen tölt fel dögösebbnél dögösebb felvételeket.

Hayley Hasselhoff fehérneműs fotókon

Hayley Hasselhoff csupán 14 éves volt, amikor modellnek állt, először a Wilhelmina Models szerződtette le, 2014 óta a Ford Models ügynökség egyengeti útjait. Bár kamaszként nem szerette a testét, de megtanulta elfogadni magát, 2019-ben a Marie Claire-nek azt nyilatkozta, hogy szerinte nem a ruha mérete határoz meg bennünket.

- Ahogy cseperedtem, mindig arra törekedtem, hogy más legyek, egy külön egyéniség. A magabiztosságomat a divat segítségével növeltem meg, ezáltal megszerettem a saját testem. Bár sokszor kihívást jelentett ez számomra, nemcsak a társadalmunk által kialakított szépségideálok miatt, hanem a divatipar által képzett méretek is megnehezítették a dolgom - fogalmazta.

Kislányként sokan piszkálták súlya miatt, még az úszócsapatát is elhagyta, ahova előtte sokat járt sportolni. Miután plus size modell lett, egyre magabiztosabbá és erősebbé vált, jelenleg 16-os méretet hord, amit nem szégyenként él meg, sőt harcol amellett, hogy minél több nő fogadja el a testét. Sajnos olykor előfordul vele, ha betér egy üzletbe, és valamilyen ruhából nagyobb méretet kér, lenézik a bolti eladók, ezt viszont nem tartja helyénvalónak. Bármennyire megalázó élethelyzetnek is érzi ezt, szerinte senkinek nem szabad elcsüggednie, ha ilyen helyzetbe kerül.

- Ne engedd senkinek, hogy azt éreztesse veled, te kevesebbet érsz! Annyi mindent tudsz adni a világnak, és nem szabadna, hogy csak a tested határozzon meg, ki is vagy te.

Hayley modellfotóin is látszik, hogy mennyire erős és magabiztos nővé vált, bátran pózol szexi fehérneműkben is, amelyekre rengeteg pozitív dicséretet kap. Képes összeállításunkban megnézheted ezekből a legdögösebb felvételeket.

Ezt is szeretjük