Emlékszel a Baywatch bombázójára? Így néz ki Carmen Electra 48 évesen
Carmen Electra nem véletlenül néz ki ilyen fantasztikusan, pontosan tudja, hogyan tartsa magát fiatalon.

carmen-electra
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlenül lettek a Baywatch-lányok a ’90-es évek ügyeletes szexszimbólumai: a sorozat ikonikus nyitánya, amelyben csábosan futottak a malibui, homokos tengerparton, férfiak millióit szögezte a tévé elé nap mint nap.

Carmen Electrát is a széria egyik vízimentőseként ismerte meg a világ, majd neve egybeforrt a bombázó szóval. Filmjeiben rendre csábítókat alakított, valamint modellként is a dögös irányzatot képviselte. Olyan magazinok címlapján mutatta meg idomait, mint az FHM, a Maxim vagy a Playboy.

Carmen Electra 48 évesen

Instagram-oldalára feltöltött friss fotói alapján aligha mondanánk meg, hogy közelít az ötvenhez. 48 évesen a bevállalós oldalát sem veszítette el, olyan szettekben mutatkozik, amelyek nem sokat bíznak a fantáziára. A 2020-as halloweeni jelmezére sem illett a szolid jelző.

Természetesen sokat tesz annak érdekében, hogy ennyire pazarul nézzen ki. Rengeteget sportol, táncos múltjából adódóan ez a kedvenc mozgásformája, valamint az egészséges étkezésre is nagyon odafigyel. Bőre fiatalságát nagy gonddal őrzi, olyannyira jártas a kozmetikumok világában, hogy saját szépségápolási márkát hozott létre.

Carmen Electra 1990 márciusában és 2019 novemberében az Extra című műsor vendégeként.
Carmen Electra 1990 márciusában és 2019 novemberében az Extra című műsor vendégeként.
Fotó: Getty Images Hungary

A GOGO by Carmen Elecra névre keresztelt cég termékei természetes ragyogást és tápláló hatást ígérnek a hivatalos honlapon. A sztár megalkotásukkor szem előtt tartotta, hogy csak és kizárólag vegán kozmetikumokat dobjon piacra.

Noha a Baywatch sikere után szinte nem telt el olyan esztendő, hogy ne tűnt volna fel valamilyen produkcióban, manapság már nem a filmezésnek szenteli az idejét. Utoljára 2018-ban állt kamera elé a Magányos páros című tévésorozatban. 

David Hasselhoff felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös nő David Hasselhoff felesége, Hayley.

Ezt is szeretjük