David Attenborough piszkosul jóképű pasi volt: a természetfilmes így festett a harmincas éveiben
David Attenborough fiatalkori fotói magukért beszélnek.

david-attenborough-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy David Attenborough-ra gyakran utalnak közkincsként az Egyesült Királyságban. A 95 esztendős természetfilmes generációkat tanított az anyatermészet védelmére, a bolygónk tiszteletére, és az állatok szeretetére.

David Attenborough fiatalkori fotói

Az 1926-ban született tudós 1945-ben végzett Cambridge-ben, ahol általános természettudományokat, elsősorban geológiát és zoológiát hallgatott. Karrierje a BBC csatornánál kezdődött 26 esztendősen. Ezt követően körbeutazta a világot, és szinte megszámlálhatatlan mennyiségű alkotást forgatott le a vadonban.

A legtöbbünk emlékezetében ősz hajú, mosolygós nagypapaként él, ám azt kevesen tudják róla, hogy igazi szívtipró volt a húszas és harmincas éveiben: szőke haj, csábos tekintet és izmos testalkat jellemezte. Anyacsatornája 2016-ban, 90. születésnapja alkalmából tett közzé olyan felvételeket róla, amelyek ezekből az időkből származnak. A képsorok láttán sokaknak leesett az álluk, a hölgyrajongók el sem hitték, mennyire vonzó pasi volt annak idején.

 "Úristen, milyen fiatal volt! Úgy festett, mint egy modell!” 

"El sem hiszem, hogy ennyire kisportolt teste volt David Attenborough-nak! Hihetetlen, milyen jó pasi!” - lelkendeztek a kommentelők.

Képes összeállításunkban mi is csokorba szedtük David Attenborough fiatalkori fotóit, amelyek bizonyítják, valóban nagyon jóképű volt.

Ezt is szeretjük