Meryl Streepet túl csúnyának tartotta a producer egy szerepre: így vágott vissza neki a színésznő
Meryl Streepet durván megalázta a King Kong készítője 1975-ben.

meryl-streep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodról mindenkinek a siker, a fény és a csillogás jut eszébe. Milliók álmodoznak arról, hogy végigsétáljanak a vörös szőnyegen, és ott tündököljenek a filmvásznon. Ám az álomgyárban sem minden móka és kacagás, a pályakezdő színészeknek vastag bőrt kell növeszteni, ha a csúcsra akarnak törni.

Meryl Streep fiatal színésznőként

Meryl Streepet sem kímélték karrierje elején: 1975-ben, miután elvégezte a Yale Egyetem dráma szakát, New Yorkba költözött, és elkezdett meghallgatásokra járni. Először színházban tűnt fel, de minden vágya volt, hogy a filmipart is meghódítsa. A King Kong producerének fia kiszúrta egy darabban, el volt ragadtatva az akkor 26 éves színésznő karizmatikus színpadi jelenlététől. Miután véget ért az előadás, megkereste őt, hogy elhívja a film egyik szereplőválogatására.

- Elmentem a csodás, panorámás irodájába, ahonnan egész Manhattant látni lehetett. Besétáltam, a fia nagyon izgatott volt, hogy egy új színésznőre lelt. Az apja pedig csak annyit mondott olaszul, miért hoztad ide ezt a rusnyaságot? - mesélte a 71 éves filmcsillag a The Graham Norton Showban.

Azt nem sejthette, hogy Streep tökéletesen értette a sértést, így az sem okozott neki problémát, hogy a filmes nyelvén vágjon vissza.

- Annyit válaszoltam, sajnálom, hogy nem vagyok elég gyönyörű a filmjébe.

Képes összeállításunkban meggyőződhetsz arról, hogy mennyire nem volt igaza a King Kong producerének Meryl Streep külsejét illetően.

Ezt is szeretjük