Kocsmapultosként kereste a kenyerét - Ma már ő a Star Wars női főszereplője

Daisy Ridley a sörcsapolást cserélte lézerkardra.

daisy-ridley
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Star Wars korunk egyik legikonikusabb filmje, szinte nincs olyan ember, aki ne ismerné a távoli galaxisban játszódó kalandokat. Az első rész még a ’70-es években készült el, aztán a nagy sikerre való tekintettel sorra jöttek hozzá a folytatások.

A legújabb epizód december 17-én kerül a mozikba Star Wars: Skywalker kora címmel. A film női főszerepét pedig nem másra osztották, mint az álomgyár fiatal üdvöskéjére, Daisy Ridley-re. 2015-ben a Star Wars: Az ébredő erő című film Reyeként robbant be a köztudatba, és vált világhírű sztárrá.

A film előtt kocsmapultos volt

Nem sokkal a szuperprodukció előtt még egy teljesen átlagos angol lányként élte hétköznapjait, kocsmapultosként kereste a kenyerét.

Az ifjú színésznő Jimmy Fallon vendége volt a Tonight Show-ban, itt mesélte el, hogy 21 éves koráig londoni bárok és kocsmák pultjai mögött kevergette a koktélokat, és csapolta a söröket. 

- Decemberben még dolgoztam, aztán februárban pedig már beválogattak a Star Warsba - emlékezett vissza a színésznő.

Azt a vicces sztorit is megosztotta a műsorban, hogy miután filmbeli kollégái megtudták, milyen ügyes mixer, kihasználták tehetségét, vele kevertették italaikat a stábbulin, ahol a mozi elkészültét ünnepelték.

- Rengeteg ember állt sorba, mivel - be kell valljam - elég jó csapos vagyok. Nagyon jó érzés volt visszaállni a pult mögé - dicsekedett Jimmy Fallonnak.

Nem csak a Star Wars-filmekben látható, több rendező is felfigyelt rá, és karrierje szépen ível felfelé. Olyan mozisikerekben tűnt fel, mint a Gyilkosság az Orient expresszen, de drámákban is megcsillogtatta már színészi tehetségét, az Ophelia című moziban alakította a főszereplőt, a film Shakespeare Hamlet-történetét dolgozza fel annak szerelme szemszögéből.

42 éves fotók kerültek elő a Star Wars sztárjairól

Olyan forgatás színfalai mögött készült képeket mutatunk, melyeket idáig biztosan nem láthattál. 

Ezt is szeretjük