Hajléktalan volt - Most ez az énekes a leggazdagabb 30 év alatti angol sztár
A Heat magazin elkészítette a leggazdagabb brit sztárok listáját.

ed-sheeran-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Heat magazin újból elkészítette Nagy-Britannia legvagyonosabb sztárjainak rangsorát. A lista elkészítésekor arra figyeltek a készítők, hogy a közszereplők 30 évesek, vagy annál fiatalabbak lehettek csak, tavaly például Adele lett a befutó 147,5 millió fontos, azaz 56 milliárd forintos vagyonával, ám mivel a népszerű énekesnő idén májusban lett 31 esztendős, így ő a 2019-es listára nem került fel. Idén az élen Ed Sheeran végzett, aki tavaly csak a második volt 94 millió fontjával, ezt az összeget 2019-re majdnem megduplázta, jelenleg körülbelül 170 millió fonttal rendelkezik.

A 28 éves Ed Sheeran jelenleg a világ egyik legnagyobb sztárja, dalait megállás nélkül játsszák a rádiók és a zenecsatornák, emellett rendre adja a telt házas stadionkoncerteket. Pár évvel ezelőtt talán még ő maga sem gondolta volna, hogy ilyen messzire eljuthat, hiszen mielőtt befutott volna, nagyon nehéz élete volt. Két és fél évig hajléktalanként élt, derült ki az önéletrajzi könyvéből, a Visual Journey-ből.

Aludt például vonaton, metrón, a Buckingham-palota fűtéscsöve mellett, de előfordult, hogy befogadták őt emberek az otthonukba, és a padlón töltötte az éjszakát. 2009 és 2010 között utcazenészként kereste a kenyerét, végül a YouTube-on fedezte fel őt az angol rapper, Example, aki annyira megkedvelte, hogy felkérte, legyen az előzenekara a turnéján. Végül 2011-ben sikerült annyi pénzt megkeresnie a turnénak köszönhetően, hogy el tudta indítani a zenei karrierjét, a többi pedig már történelem.

Képes összeállításunkban megnézheted, mely fiatal hírességeknek sikerült felkerülniük a Heat magazin leggazdagabb britjeinek listájára.

Ezt is szeretjük