George Clooney-t letaszították a trónról - Ki nem találod, ki lett a legjobban fizetett színész

Ők a legjobban fizetett színészek a Forbes listája szerint.

Forbes legjobban fizetett színész
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Forbes magazin minden évben elkészíti a legjobban kereső színészek listáját, a tavaly közzétett listájuk abszolút győztese George Clooney volt, aki 2017 nyara és 2018 nyara között 239 millió dollárt tett zsebre, igaz, a bevételének a java nem a filmezésből, hanem az üzleti tevékenységeiből jött össze.

Akkor a második helyezett Dwayne Johnson lett, ám idén a világ egyik legnépszerűbb akciósztárjának sikerült Clooney-t letaszítania a trónról. Ő 2018 júniusa és 2019 júniusa között 89,4 millió dollárt, azaz 26,4 milliárd forintot keresett. Érdekes, hogy tavaly ennél sokkal több pénzt tehetett zsebre, akkor 124 millió dollárral gyarapodott a vagyona, ám akkor ez az összeg csak a második helyhez volt elég.

Ő azon sztárok közé tartozik, akinek a bevételének java része tényleg a filmes munkáiból tevődik össze: 2018-ban olyan akciófilmjei jelentek meg, mint a Rampage: Tombolás vagy a Felhőkarcoló, emellett rengeteg mozit leforgatott. Idén jelent meg a Családi bunyó, illetve a Halálos iramban: Hobbs és Shaw című mozija, utóbbiban Jason Stathammel együtt játssza a főszerepet. Az év végén érkezik a mozikba a Jumanji: A következő szint című kaland- és akciófilm, amelyben szintén ő a húzónév. A hivatalos IMDB-listáján számos már bejelentett filmes projektje szerepel, így Dwayne Johnson színészi karrierje továbbra is szárnyal, ebből kiindulva nagy eséllyel a jövő évi Forbes-listán is előkelő helyet szerez magának.

Kíváncsi vagy, mely férfi színészek kerültek fel a Forbes listájára Dwayne Johnsonon kívül? Képes összeállításunkban megnézheted, hogy az elmúlt egy évben kik keresték a legtöbb pénzt.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük