George Clooney-t letaszították a trónról - Ki nem találod, ki lett a legjobban fizetett színész
Ők a legjobban fizetett színészek a Forbes listája szerint.

dwayne-johnson-és-george-clooney-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Forbes magazin minden évben elkészíti a legjobban kereső színészek listáját, a tavaly közzétett listájuk abszolút győztese George Clooney volt, aki 2017 nyara és 2018 nyara között 239 millió dollárt tett zsebre, igaz, a bevételének a java nem a filmezésből, hanem az üzleti tevékenységeiből jött össze.

Akkor a második helyezett Dwayne Johnson lett, ám idén a világ egyik legnépszerűbb akciósztárjának sikerült Clooney-t letaszítania a trónról. Ő 2018 júniusa és 2019 júniusa között 89,4 millió dollárt, azaz 26,4 milliárd forintot keresett. Érdekes, hogy tavaly ennél sokkal több pénzt tehetett zsebre, akkor 124 millió dollárral gyarapodott a vagyona, ám akkor ez az összeg csak a második helyhez volt elég.

Ő azon sztárok közé tartozik, akinek a bevételének java része tényleg a filmes munkáiból tevődik össze: 2018-ban olyan akciófilmjei jelentek meg, mint a Rampage: Tombolás vagy a Felhőkarcoló, emellett rengeteg mozit leforgatott. Idén jelent meg a Családi bunyó, illetve a Halálos iramban: Hobbs és Shaw című mozija, utóbbiban Jason Stathammel együtt játssza a főszerepet. Az év végén érkezik a mozikba a Jumanji: A következő szint című kaland- és akciófilm, amelyben szintén ő a húzónév. A hivatalos IMDB-listáján számos már bejelentett filmes projektje szerepel, így Dwayne Johnson színészi karrierje továbbra is szárnyal, ebből kiindulva nagy eséllyel a jövő évi Forbes-listán is előkelő helyet szerez magának.

Kíváncsi vagy, mely férfi színészek kerültek fel a Forbes listájára Dwayne Johnsonon kívül? Képes összeállításunkban megnézheted, hogy az elmúlt egy évben kik keresték a legtöbb pénzt.

Ezt is szeretjük