"Mintha tükörbe néznék" - Harry herceg világsztár hasonmásával találkozott a vicces videóban
Harry herceg és Ed Sheeran egy jótékonysági videót forgatott közösen.

harry-herceg-ed-sheeran-video-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg elég egyedi jelenségnek számít a jellegzetes, vörös haja miatt, azonban annak ellenére, hogy ráadásul babakora óta dokumentálták az életét a sajtóban, így is vannak olyan hírességek, akikkel összetévesztik.

Megtörtént a nagy találkozás

Hasonlították már a Harry Potter-filmek Ron Weasley-jéhez, Rupert Grinthez is, a leggyakrabban azonban a világhírű slágergyáros Ed Sheerannel keverik - olyannyira, hogy a kínai online vásárlós oldalakon az esküvőjekor Meghan mellé többen is Ed fotóját tették a nagy napot megörökítő dísztányérokon.

Tegnap Harry herceg és Ed Sheeran végre találkozott egymással, ugyanis úgy döntöttek, hogy közösen forgatnak egy videót a lelki egészség világnapjára. Habár az üzenet komoly, a két híresség megpróbálta minél lazábbra venni a dolgot, és rengeteget viccelődtek a vörös hajukon is. Ez történt a komikusra vett snittben:

- Nagyon izgatott vagyok ma, mert Harry herceg megkeresett azzal, hogy van egy ötlete egy jótékonysági megmozdulást illetően, ami természetesen szuper lesz. Már régóta csodálom őt - persze csak távolról - kezdte Ed Sheeran, aki éppen nagyban készülődött, hogy meglátogassa a herceget a lakásában.

Már a csengetéskor kaptunk egy kis poént, hiszen a videóban Harry csengője a nemzeti himnuszt, a God Save The Queen (Isten óvja a királynőt) dallamát játssza. Harry látszólag meglepetten nézi a zenészt majd megszólal: "Istenem, mintha tükörbe néznék!"

Mikor megkezdik a beszélgetést, Harry elárulja, hogy van egy dolog, ami igazán közel áll a szívéhez, és azt szeretné, ha ez lenne a jótékonysági felvétel fő témája.

- Ez egy olyan téma, amiről nem beszélünk eleget. Sok ember szenved miatta világszerte - kezdte, míg Ed Sheeran közbe nem vágott.

- Igen, próbáltam már egy dalt is írni erről, szerintem sokat segítene a dolog megítélésén. Az emberek egyszerűen nem értik, milyen lehet olyannak lenni, mint mi vagyunk. Nem tűrhetjük tovább. Vörösök vagyunk, és felvesszük a kesztyűt a harchoz!

Harry meglepetten válaszolt, hiszen ő a lelki egészség világnapjáról beszélt. "Ez most kicsit kínos, szerintem valamit félreértettél" - mondta az énekesnek, aki zavarba jött a herceg szavaitól.

- Őőő, igen, tökre tudtam. Persze. Lelki egészség világnapja - mondta, miközben a laptopján lassan, betűnként elkezdte kitörölni a GINGERS UNITE - azaz VÖRÖSÖK EGYESÜLJETEK - feliratot az általa készített prezentációból.

A vicces felvétel persze komoly üzenettel zárul, hiszen a lényeg pont az, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy nem szégyen segítséget kérni, ha valaki úgy érzi, nem bír már tovább egyedül megküzdeni a démonaival:

- A lelki egészség napján Harry herceg és Ed Sheeran is arra kér, hogy figyelj oda magadra, a barátaidra és a körülötted lévőkre. Nem kell csendben szenvedned - oszd meg az érzéseidet, kérdezz meg másokat, hogy vannak, és figyelj oda a válaszaikra. Légy nyitott a segítségkérésre, ha szükséged van rá, és tudd, hogy mindannyian átestünk már hasonlón.

Erzsébet királynővel is csinált már vicces videót

Az Invictus Games népszerűsítésére készült videón a királynő is részt vett - és természetesen ellopta benne a show-t. Ilyen viccesnek még sosem láthattuk!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük