Cristiano Ronaldo párja bikiniben pózolt: ámulunk Georgina alakján
Georgina Rodríguez egy olasz fürdőruhamárka kedvéért állt modellt.

cristiano-ronaldo-csaja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cristiano Ronaldo kedvese, Georgina Rodríguez az Uno Models ügynökségnek dolgozik évek óta, így szinte rendszeresen a kamerák kereszttüzében éli az életét.

A 27 éves szépség számos felkérést kap, legutóbb a fürdőruhákat és bikiniket forgalmazó F**K olasz márka kérte fel egy fotózásra.

Cristiano Ronaldo barátnője bikiniben

Rodríguez az Instagramján meg is osztotta a felvételt, amelyen a cég új kollekciójának egyik darabját viselte. A rajongók ámultak a modell alakján, többen megdicsérték, mennyire gyönyörűen fest. A felvételt közel két és fél millió ember lájkolta, így nagy sikert aratott a közösségi médiában.

Modellként lényegében a testéből él, így sokat tesz azért, hogy mindig formában maradjon, 2020-ban a Women's Health magazinnak elárulta, milyen mozgásformákat végez azért, hogy ilyen szuper alakja legyen. Mint kiderült, a rendszeres súlyzós edzések mellett a balettozás is nagy szenvedélye, szerinte nemcsak a testének, hanem a személyiségének is jót tesz. Sokkal fegyelmezettebb, emellett jobban tud összpontosítani a feladataira.

Gyakran edz együtt Cristiano Ronaldóval is, bevallotta, amikor először sportoltak együtt, nagyon kínosnak élte azt meg.

- Képzeld csak el, milyen érzés a világ legjobb sportolójával együtt edzeni. Szégyelltem is magam! - vallotta be.

Georgina szeretné, ha egy napon a lányaik is megtapasztalnák a balett szépségét, a sztárpár összesen négy gyermeket nevel együtt. Mielőtt Ronaldóval egymásba szerettek volna, a sztárfocista egy béranya segítségével édesapává vált 2010 júniusában, ekkor született meg ifjabb Cristiano. 2017 júniusában szintén egy béranya világra hozta az ikreket, Mateót és Evát, Georgina ugyanebben az évben, novemberben hozta világra kislányukat, Alanát.

Lionel Messi felesége bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nőt vett el Lionel Messi.

Ezt is szeretjük