A Jóbarátok Monicája ezért bánta meg, hogy botoxoltatott: Courteney Cox ma már nem tenne ilyet

Courteney Cox ma már büszke a korára.

Courteney Cox a botoxoltatásról
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szórakoztatóiparban számos híres nő teszi le a voksát a botox mellett, hogy eltüntesse a ráncait, bár a hírességek zöme általában tagadja, ha megvádolják egy-egy beavatkozással, ám a rajongók egyből kiszúrják, ha valami komolyabb beavatkozás történt kedvenceik arcán.

A Jóbarátok sztárja, Courteney Cox egy darabig a botox megszállottja volt, ám átesett a ló túloldalára, erről ő maga mesélt a Sunday Timesnak adott interjújában.

Courtney Cox egy életre megbánta, hogy botoxoltatott

Az interjú alatt szóba kerültek a kozmetikai procedúrák, amelyeket elvégeztetett az arcán. Bevallotta, volt idő, amikor sajnos szégyellte a ráncait, ma már viszont elfogadta a korát, és büszke rá.

Ez a kép 2015-ben készült a színésznőről.
Ez a kép 2015-ben készült a színésznőről.
Fotó: Charley Gallay / Getty Images Hungary

- Volt időszak, amikor úgy voltam vele, hogy úristen, változom, idősebbnek tűnök, majd próbáltam újra visszafiatalodni. Nem esett le, hogy basszus, mennyire furán nézek ki az injekciózások után, ma már nem művelném ezt az arcommal - vallotta be.

Akkor jött rá, hogy le kell állnia a botoxkezelésekkel, amikor már a közvéleményben is téma volt a külseje. Körülbelül egy kezelés hatása három-négy hónapig tart, minél többször ismétli meg valaki az injekciókúrát, annál jobban el lehet nyújtani a botox tartósságát. Ám Cox úgy döntött, nem megy több kezelésre, azóta sokkal természetesebbek lettek a vonásai is. Úgy véli, ma már sokkal jobban hasonlít a régi énjére, mint évekkel ezelőtt.

Ez a kép már 2022-ben született róla, itt sokkal természetesebb, mint a 2015-ös fotóján.
Ez a kép már 2022-ben született róla, itt sokkal természetesebb, mint a 2015-ös fotóján.
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

- Fiatalnak érzem magam, sok harmincas barátom van, és már nem gondolok bele a koromba. Számomra olyan, mintha egyidősek lennénk - tette hozzá.

2024-ben már hatvanesztendős lesz, erről is szó esett.

- Istenem, még hallani vagy kimondani is olyan nehéz, nem hiszem el. Nincs semmi baj azzal, hogy hatvanéves leszek, egyszerűen nem hiszem el. Olyan gyorsan telik az idő. Kétségtelen, hogy megfontoltabb vagyok, nagyon sokat tanultam életem során, mit élvezzek, miből próbáljak ki többet, és mit engedjek el.

A t.A.T.u énekesnőjére rá sem lehet ismerni

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy megváltozott a t.A.T.u énekesnője, Julia Volkova.

A t.A.T.u fekete hajú énekesnője a plasztikai műtétjei után: Juliát nem biztos, hogy megismernéd

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük