Emlékszel Conchitára? Így fest most a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál nyertese

Paróka és rengeteg festék nélkül nem biztos, hogy felismered az énekest.

Conchita Wurst így néz ki most
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Thomas Neuwirth, ismertebb nevén Conchita Wurst a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválnak és tehetségének köszönheti a hírnevét. Az énekes a versenyen Ausztriát képviselte, ikonikus dala a Rise Like a Phoenix volt, ekkor szakállas nőként ismerte meg a világ.

Az extravagáns énekes parókában, női ruhában és rengeteg sminkkel lépett ekkor a színpadra, a versenyt végül ő nyerte meg. Sok embert inspirált, mások azonban elítélték a megjelenése és a nőies viselkedése miatt.

Conchita Wurst így néz ki most

A verseny után egy évvel kiadta debütáló albumát, amely nagy sikernek örvendett. Az énekes mindene a zene és az éneklés, amelyet azóta sem adott fel. 

Nagy lehetőséget kapott 2019-ben, a német Queen Of Drags című műsor egyik zsűritagja lett Bill Kaulitz és Heidi Klum mellett. 2021-ben pedig a Free European Song Contestben zsűrizett. 2022 novemberében fellépőként láthattuk a németországi Voice tehetségkutatójában is, ahol All I Wanna Do című számát adta elő a közönségnek. Előszeretettel vesz részt jótékonysági fellépéseken is, ahol nemes ügyekhez adja a tehetségét.

Ami a külsejét illeti, manapság is az extravagáns stílus jellemzi, főleg ha színpadra áll. A hétköznapokban sokan talán rá sem ismernének, ugyanis paróka nélkül és kevés sminkkel mutatkozik. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki napjainkban Conchita Wurst. 

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük