Emlékszel a Hair lázadó Bergerére? A 71 éves Treat Williamsre ma már rá sem ismernél az utcán
Treat Williamset nem biztos, hogy felismernéd, ma már ősz hajjal hódít.

hair-coverkepe
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Treat Williams az 1980. január 17-én bemutatott Hair című kultikus musicallel nők millióinak szívébe lopta be magát. 

A színész azóta rengeteget változott, ma már nem biztos, hogy felismerné az, aki csak a fiatalkori énjét látta a képernyőn. A 71 éves sztár még mindig jóképű, ősz hajjal és csibészes mosollyal hódít.

Treat Williams 71 évesen

Treat Williams még mindig sármos, stílusa sokat változott az évek során. A nagy eseményeken és rendezvényeken mindig elegánsan jelenik meg, mosolyában még mindig ott láthatjuk a hódító Bergert, akiért odáig voltak a rajongók.

treat-williams2
Fotó: Getty Images Hungary/Lars Niki

A Hair című film kendőzetlenül ábrázolta az ifjúsági kultúra szabados, kábítószerekkel teli életét, melynek túlfűtöttsége és hevessége egészen megejtő volt.

- Csodálatos volt részese lenni ennek a filmnek. Az 1960-as évek végén felnőve anyám kabriós Mustangját vezettem körbe-körbe, miközben a Broadway Hair című produkciójának albumát énekeltem folyamatosan. Nekem akkor be kellett bizonyítanom, hogy készen állok a szerepre. Nem csak a rendezőnek, Miloš Formannak kellett bizonyítanom - mesélte 2022 márciusában a Vermont magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az egyik meghallgatás kifejezetten érdekesen sikerült, amelyre máig mosolyogva emlékszik vissza.

- Az volt a tizenkettedik meghallgatásom. Meg kellett csinálnom a monológot a színházi változatból, mert a filmben nem volt. Megtanultam a monológot, így magabiztosan mentem be a meghallgatásra. Ahogy belevágtam a szövegbe, elkezdtem levenni az összes ruhámat. A végén már meztelenül álltam előttük. Ezután megtapsoltak, én pedig azt mondtam nekik: "Csak ennyi van, nem tudom, mit adhatnék még." Miloš odajött hozzám, miután kisétáltam, és közölte, hogy nekem adja a szerepet. Ez volt az utolsó meghallgatás, és végre megkaptam azt, amire vágytam.

treat-williams
Fotó: Getty Images Hungary/Gilbert Tourte

Ami a sztár magánéletét illeti, 1988-ban mondta ki a boldogító igent feleségének, Pam Van Sant-nak, akitől két gyermeke született: a 31 éves Gil Williams és testvére, a 25 éves Elinor.

Treat Williams feleségével és fiával az oldalán.
Treat Williams feleségével és fiával az oldalán.
Fotó: Getty Images Hungary/Lars Niki

Treat Williamset 2022-ben a Miénk a város című minisorozatban láthattuk két epizód erejéig, illetve a Chesapeake Shores sorozatban, ahol Mick O’Brien szerepét alakította.

Victoria Principal így néz ki most

Victoria Principal a Dallas című sorozattal vált egy csapásra világsztárrá, ő játszotta Bobby Ewing feleségét, a gyönyörű Pamelát. Alakításáért még Golden Globe-ra is jelölték 1983-ban, de végül nem ő vihette haza az aranyglóbuszt. Amikor 1978-ban elindult a sorozat, 28 esztendős volt, jövőre, januárban már a 73. születésnapját ünnepelheti. 2001-ben vonult vissza végleg a színészettől annak érdekében, hogy a kozmetikai termékeket forgalmazó vállalatával és az állataival foglalkozzon.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük