Barna szépség Colin Firth felesége - Már 22 éve élnek boldog házasságban
Colin Firth 1997-ben vette feleségül az olasz Livia Giuggiolit.

colin-firth-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Colin Firth, a Büszkeség és balítélet, illetve a Bridget Jones naplója-filmek Mr. Darcyja hatalmas női rajongótáborral rendelkezik, de a színész szíve már régóta foglalt. 1996-ban szeretett bele az olasz származású Livia Giuggioliba, akit 1997-ben feleségül is vett.

Ilyen szép Colin Firth felesége

A sztárpár rendszeresen mutatkozik együtt a vörös szőnyeges eseményeken, utoljára májusban, a cannes-i filmfesztiválon kapták őket lencsevégre a fotósok. Livia egy igazi, szép, olasz nő, nagyon elegáns a stílusa. Nem csodálkozunk azon, hogy anno a világsztárnak is megakadt rajta a szeme. Két fiuk született, Luca 2001-ben, Matteo 2003-ban látta meg a napvilágot. A színésznek született egy fia, William, ő 1990-ben jött a világra.

colin firth felesége 1
Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

Colin Firth és bájos felesége házassága több mint két évtizede tart, de nem volt mindig felhőtlen a viszonyuk. Bár úgy tűnik, mára rendezték a kapcsolatukat, és rájöttek, hogy együtt kell maradniuk, 2015-ben azt híresztelték róluk, hogy el fognak válni. Tavaly robbant a hír, hogy Livia félrelépett, egy gyerekkori barátjával csalta a színészt.

Úgy derült ki mindez, hogy a házaspár feljelentette Marco Brancaccia olasz újságírót zaklatásért, ezután a férfi kikotyogta, hogy 11 hónapig volt Livia szeretője. Később a sztárpár visszalépett a feljelentéstől, emellett egy közleményt is kiadtak, melyben bevallották, hogy Livia tényleg hűtlen volt a színészhez.

"Néhány évvel ezelőtt Colin és Livia azt a döntést hozták, hogy különválnak. Ez alatt az idő alatt Livia egy darabig együtt volt az egykori gyerekkori barátjával, Mr. Brancacciával. A Firth házaspár azóta viszont már kibékült" - állt a közleményben.

Gyönyörű nő Adam Sandler felesége

Kíváncsi vagy, ki hódította meg Adam Sandler szívét? Képes cikkünkben megnézheted, milyen gyönyörű a színész felesége, Jackie.

Ezt is szeretjük