Julia Roberts és férje Hawaiin romantikáztak - 17 éve imádják egymást
Julia Roberts és Danny Moder Hollywood egyik legösszetartóbb párosa.

julia-roberts-danny-moder-hawaii-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Roberts és Danny Moder júliusban már a 17. házassági évfordulójukat ünnepelhetik - kétségtelen, ők Hollywood egyik legösszetartóbb sztárpárja. Három gyermekük is született az évek során: a 14 éves ikerpár, Hazel és Phinnaeus és a 11 éves Henry.

Ilyen szép párt alkotnak

A sztárpár jelenleg Hawaii strandján lazul - most heverik ki az év többi részének fáradalmait. Csak kettesben napfürdőztek a parton, a gyerkőcöket otthon hagyták, hogy eltöltsenek kettesben egy kis minőségi időt. A lesifotósok persze itt is rájuk találtak, és a rajongók örömére lőttek néhány fotót róluk, ahogy összebújva fekszenek a homokban.

Julia Roberts úgy nézett ki, mint bármelyik nyaraló: egyszerű szalmakalapban és nyári ruhában feküdt a strandon, smink nélkül, napcsókolta bőrrel és a víztől begöndörödött fürtökkel. Férje is egyszerű pólót és rövidnadrágot viselt, a naptól pedig egy baseballsapkával védte a fejét.

A pár a reflektorfénytől távol éli az életét, igyekeznek minél jobban megvédeni a magánéletüket. Gyermekeiket sem sűrűn mutatják meg, eddig szinte csak lesifotókon láthattuk mindhármukat.

Ilyen gyönyörű a lányuk

Szerencsére volt kivétel, mikor Julia Robertset és kamaszlányát közösen kapták le - méghozzá egy Taylor Swift-koncerten! Nézd meg a fotójukat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük