Az 50 éves Claudia Schiffer bevállalós ruhában szülinapozott: elképesztően szexi az új felvételeken
Claudia Schiffer irtó dögös ruhában ünnepelte meg ötvenedik születésnapját.

claudia-schiffer-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es években számos modell varázsolta el a divat rajongóit a kifutókon, Naomi Campbell, Cindy Crawford vagy éppen Heidi Klum is szexszimbólummá vált azokban az időkben. Sokak nagy kedvence a német származású Claudia Schiffer volt, akit mindössze 17 évesen fedeztek fel Düsseldorf egyik szórakozóhelyén. Azonnal leszerződtették, pár évvel később már a legnagyobb cégekkel működött közre.

A '90-es években a Guess és a Chanel arca lett, emellett a legnevesebb magazinok címlapján is ott pózolt. A 2000-es években még népszerűbbé vált, kipróbálta magát a filmiparban, sokan emlékezhetnek rá az Igazából szerelem című filmből, illetve a divattervezésbe is belekóstolt. A szupermodell augusztus 25-én lett ötvenéves.

Claudia Schiffer 50 éves lett

A kerek évforduló alkalmából a brit Vogue készített vele egy anyagot, amit Instagram-oldalán is megosztott. Ahogy a felvételen is látható, egy nagyon dögös Balmain kreációban pózolt, ami fantasztikusan állt rajta.

A magazin kedvéért sorra bemutatta a kedvenc ruháit is, amelyeket már korábban is láthattak rajta a rajongók egy-egy divatshow-n vagy fotózáson.

Schiffer azon modellek közé tartozik, akikkel imádnak együtt dolgozni a szakemberek, mindenki csak csupa szépet nyilatkozott róla az elmúlt években, a kedvenceit a honlapján össze is gyűjtötte. A tavaly februárban elhunyt Karl Lagerfeld néhány évvel ezelőtt így nyilatkozott róla.

- Amikor Claudia először feltűnt a divatiparban, olyan volt, mintha felkelt volna a nap. Nos, ez a nap azóta is süt - mondta.

Donatella Versace ezt mesélte róla.

- Egész gyorsan ráeszméltünk arra, hogy van valami különleges Claudia Schifferben. Emlékszem, egyszer Richard Avedon fotózta őt, a munka közben ezt sutyorogta nekem róla: "ez a lány egy álom." Olyan embernek tűnik, akiből árad az öröm és a nyugalom, ezzel pedig beragyogja a környezetét. Azt hiszem, pont ezzel a tulajdonságával hívja fel magára mindig az emberek figyelmét, mindenki kicsit olyanná szeretne válni, mint ő.

Így megváltoztak a legendás szupermodellek

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festenek ma a '90-es és a 2000-es évek legkeresettebb modelljei.

Ezt is szeretjük