Cindy Crawfordnak csodaszép családja van: felnőtt gyerekeivel és jóképű férjével pózolt együtt

Cindy Crawford lánya és fia modellként keresik a kenyerüket, a topmodell odáig van családjáért.

cindy-crowford-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cindy Crawford kétszer házasodott, 1991-ben Richard Gere felesége lett, azonban 1995-ben bejelentették válásukat. A modell válása után három évvel már Rande Gerber üzletember felesége lett.

Két közös gyermeket nevelnek együtt, Presley fiuk 1999-ben, Kaia lányuk 2001-ben látta meg a napvilágot. A büszke édesanya idilli fényképet osztott meg, amelyen családjával együtt látható.

Cindy Crawford családja

A modell ritkán oszt meg közös fényképet családjával, éppen ezért a rajongók nagyon örültek az Instagramján megosztott tartalmának. Két gyermeke és sármos férje büszkén öleli át, miközben vidáman ünnepelnek együtt.

Amikor Cindy Crawford megismerkedett férjével, még mind a ketten foglaltak voltak, erről a Harper's Bazaar lapnak beszélt.

- Az ügynököm esküvőjén találkoztunk először, én akkor még Richard felesége voltam, de ő akkor pont nem akart eljönni velem a lagzira. Rande is kapcsolatban élt, úgyhogy ő sem vágyott arra, hogy megismerjen valakit. Szerintem ez a legjobb módja, hogy tényleg megismerj egy új embert, mert ilyen esetben tényleg magadat adod. Barátok lettünk, majd miután Richarddal szétmentünk, járni kezdtünk egymással.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ami a gyermekeit illeti, Kaia Gerber modellként és színésznőként keresi a kenyerét. Miután 2017-ben debütált az első divathetén, elnyerte az év modellje díjat a British Fashion Awardson, amely hatalmas megtiszteltetés volt a számára. Rengeteg ismert divatházzal dolgozott már együtt: a Chaneltől a Versacén át egészen a Fendiig sokan felkérték, hogy szerepeljen az aktuális kampányaikban, vagy vonuljon végig a kifutójukon.

Fia, Presley Gerber a híres IMG Models ügynökség modellje, testvéréhez hasonlóan ő is ebben a szakmában talált rá önmagára. Édesanyjuk büszke lehet mindkettőjükre, hiszen egyértelműen átvették tőle a stafétabotot a modellkedés területén.

cindy-crowford-gyerekei
Fotó: Getty Images Hungary/Michael Kovac

Crawford 2018-ban a Vogue magazinnak beszélt lányával való bensőséges kapcsolatáról és arról, hogy mindig megnevettetik egymást.

- Kaia és én nemrég arról beszélgettünk, hogy honnan tudod, hogy szerelmes vagy, és Kaia akkor mondott valami egészen bölcset. Azt mondta, a lényeg abban rejlik, hogy a férfiaknak meg kell nevettetniük. Én erre csak annyit mondtam: „Igaz, engem az apád mindig megnevettet.”

Gyermekeivel való kapcsolata szoros, igyekszik minél több időt együtt tölteni velük, azonban azt is tudja, hogy sokszor már nem ő az első az életükben.

- Bármilyen menő is vagy, sosem leszel elég jó a gyerekeidnek. Mindig lesz egy-egy olyan pillanat, amikor szégyellni fognak téged, és akarva-akaratlanul is zavarba hozod majd őket. Szóval azt hiszem, ebben mi is ugyanolyanok vagyunk, mint mindenki más.

Lisa Marie Presley ikerlányai

Lisa Marie Presley négy gyermek édesanyja volt: első házasságából egy lánya, Riley és egy fia, Benjamin született, Michael Lockwoodnak ikerlányokat szült, akik a Harper és Finley neveket kapták. A fia 27 éves korában hunyt el, 2020-ban öngyilkos lett, ezt a tragédiát Lisa Marie képtelen volt feldolgozni, csak a lányai tartották benne a lelket. Végül Elvis Presley egy szem lánya 2023 januárjában elhunyt.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük