Ő Cindy Crawford édesanyja: az 57 éves modell nagyon hasonlít rá

Cindy Crawford megmutatta édesanyját.

cindy-crawford-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cindy Crawford március 8-án, nőnap alkalmából posztolt édesanyjáról, és két nagymamájáról, akik már elhunytak.

Cindy Crawford anyja

Az alábbi családi felvétel még akkor készült, amikor a világhírű mindkét nagymamája, Ramona és Dorothy is éltek még. A fekete pólóban látható asszony Cindy Crawford édesanyja, Jennifer Sue Crawford-Moluf.

A posztban kifejtette, mennyire hálás azért, hogy születése óta erős nők veszik körül, nagyra tartja minden barátnőjét és az édesanyját: "Ők lehetővé teszik számomra, hogy megosszam a gondolataimat, sebezhető lehetek mellettük, és támogatást kapok tőlük" - fogalmazta.

Édesanyját az elmúlt években több alkalommal is megmutatta nemcsak a közösségi oldalán, hanem nyilvános eseményeken is. Képes összeállításunkban további felvételeket láthatsz Cindy Crawford édesanyjáról. A képeket elnézve egyértelmű, hogy kitől örökölte vonásait a világhírű modell.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Claudia Schiffer tinikori fotója

Claudia Schiffer csodaszép tini volt, fekete-fehér fényképein te is elámulsz majd.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük