Claudia Schiffer ritkán látott tinikori fotója: 17 évesen ilyen gyönyörű volt

Claudia Schiffer csodaszép tini volt, fekete-fehér fényképein te is elámulsz majd.

claudia-schiffer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Claudia Schiffer a modellszakma aranykorának egyik legnagyobb felfedezettje és egyben koronázatlan királynője. A német sztárt egy diszkóban fedezték fel, amikor még csak 17 éves volt. 

Ezt követően gyönyörű karriert futott be, szépségének köszönhetően olyan márkáknak állt modellt, mint a Versace, az Yves Saint Laurent, a Dolce & Gabbana, a Michael Kors, a Chanel, a Louis Vuitton vagy a Valentino. Fiatalkori képein bájos arccal pózolt a kamerának, amelyért a rajongók szó szerint megőrültek.

Claudia Schiffer tinikori fotója

Több mint ezer címlapfotózást vállalt el az évek során, ezzel bekerült a Guinness-rekordok Könyvébe is, amely hatalmas megtiszteltetés volt a számára. Már 17 éves korában is feltűnő jelenség volt, akire nem lehetett nem odafigyelni. 

Az Instagramján megosztott tinédzserkori fotójától biztosan sokan elámultak. Már ekkor is természetes szépség volt. A megosztott fekete-fehér tartalmon kabátban és szőrmekesztyűben pózolt, miközben a kamerába nézve mosolygott.

Továbblapozva a képeket, láthatjuk, hogy hosszú ballonkabátot, elegáns kalapot és hozzáillő táskát viselt Párizs utcáin.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

„17 évesen Párizsban. Saját magamat öltöztettem fel, és édesanyám Christian Dior ruháját viseltem, amely a mai napig megvan” - írta a képhez, amely alá csak úgy özönlöttek a dicséretek. Több rajongó is megjegyezte, hogy a modell még most is ugyanilyen gyönyörű, kortalan szépség, aki az idő múlásával csak egyre jobban kivirul.

„Egészen egyszerűen elképesztő voltál már akkor is. Ilyen az igazi Claudia Schiffer, akiért kis korom óta rajongok.”

„Bájos, törékeny, csodaszép és nagyon természetes. Igazi klasszikus szépség, aki az idő előrehaladtával csak egyre különlegesebbé válik, akár egy jó, ízletes bor!”

„Romantikus hangulatú képek és a világ legszebb nője. Kell ennél több?” - írta egy kommentelő.

claudia-schiffer-kepe
Fotó: Getty Images Hungary/Samir Hussein

A modell jelenleg is nagyon jó formában van, 52 éves, és nagyon fiatalosan fest, bárhol is kapják éppen lencsevégre. Igazi német szépség szőke hajával és igézően kék szemeivel.

Cindy Crawford bikiniben

Cindy Crawford a '80-as években vált a modellvilág ikonikus alakjává, 1998-ban már több mint ötszáz munka volt a háta mögött. Manapság már lánya, Kaia Gerber van középpontban, míg ő kevesebbet szerepel. Közel a hatvanhoz fantasztikus formában van, ezt bizonyítja legújabb bikinis fotója.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük