Claudia Schiffer ritkán látott tinikori fotója: 17 évesen ilyen gyönyörű volt

Claudia Schiffer csodaszép tini volt, fekete-fehér fényképein te is elámulsz majd.

Claudia Schiffer tinikori fotója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Claudia Schiffer a modellszakma aranykorának egyik legnagyobb felfedezettje és egyben koronázatlan királynője. A német sztárt egy diszkóban fedezték fel, amikor még csak 17 éves volt. 

Ezt követően gyönyörű karriert futott be, szépségének köszönhetően olyan márkáknak állt modellt, mint a Versace, az Yves Saint Laurent, a Dolce & Gabbana, a Michael Kors, a Chanel, a Louis Vuitton vagy a Valentino. Fiatalkori képein bájos arccal pózolt a kamerának, amelyért a rajongók szó szerint megőrültek.

Claudia Schiffer tinikori fotója

Több mint ezer címlapfotózást vállalt el az évek során, ezzel bekerült a Guinness-rekordok Könyvébe is, amely hatalmas megtiszteltetés volt a számára. Már 17 éves korában is feltűnő jelenség volt, akire nem lehetett nem odafigyelni. 

Az Instagramján megosztott tinédzserkori fotójától biztosan sokan elámultak. Már ekkor is természetes szépség volt. A megosztott fekete-fehér tartalmon kabátban és szőrmekesztyűben pózolt, miközben a kamerába nézve mosolygott.

Továbblapozva a képeket, láthatjuk, hogy hosszú ballonkabátot, elegáns kalapot és hozzáillő táskát viselt Párizs utcáin.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

„17 évesen Párizsban. Saját magamat öltöztettem fel, és édesanyám Christian Dior ruháját viseltem, amely a mai napig megvan” - írta a képhez, amely alá csak úgy özönlöttek a dicséretek. Több rajongó is megjegyezte, hogy a modell még most is ugyanilyen gyönyörű, kortalan szépség, aki az idő múlásával csak egyre jobban kivirul.

„Egészen egyszerűen elképesztő voltál már akkor is. Ilyen az igazi Claudia Schiffer, akiért kis korom óta rajongok.”

„Bájos, törékeny, csodaszép és nagyon természetes. Igazi klasszikus szépség, aki az idő előrehaladtával csak egyre különlegesebbé válik, akár egy jó, ízletes bor!”

„Romantikus hangulatú képek és a világ legszebb nője. Kell ennél több?” - írta egy kommentelő.

claudia-schiffer-kepe
Fotó: Getty Images Hungary/Samir Hussein

A modell jelenleg is nagyon jó formában van, 52 éves, és nagyon fiatalosan fest, bárhol is kapják éppen lencsevégre. Igazi német szépség szőke hajával és igézően kék szemeivel.

Cindy Crawford bikiniben

Cindy Crawford a '80-as években vált a modellvilág ikonikus alakjává, 1998-ban már több mint ötszáz munka volt a háta mögött. Manapság már lánya, Kaia Gerber van középpontban, míg ő kevesebbet szerepel. Közel a hatvanhoz fantasztikus formában van, ezt bizonyítja legújabb bikinis fotója.

Az 56 éves Cindy Crawford bikinis alakjától nem jutunk szóhoz: fantasztikus formában van a topmodell

Cindy Crawford bikiniben mutatta meg tökéletes alakját.

Elolvasom

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük