A leghíresebb cicivillantások
Manapság szinte nincs olyan sztár, aki ne dobta volna ki cickóit egy váratlan pillanatban. Összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janet Jackson híres-hírhedt villantása óta mintha megszaporodtak volna a véletlenek a sztárvilágban: ha körülnéz az ember, mindenütt kibuggyanó melleket és elszabott ruhákat talál, szinte nincs olyan hét, hogy ne készülne néhány jól sikerült lesifotó egy éppen aktuális híresség előbukó melleiről. Ha jól belegondolunk, igazából ravasz dolog ez, hiszen bármikor rá lehet fogni a malőrre, hogy pusztán a véletlen műve volt, ugyanakkor minden bizonnyal jót tesznek az ilyen kis balesetek a sztár népszerűségének. Aztán, ha kopik a hírnév, jöhet az újabb villantás.

Geri Halliwell

A 35 éves brit énekesnő a Spice Girls nevű formációval robbant be a köztudatba még a kilencvenes években – az öt lány közül Geri a Sexy Spice, vagyis dögös fűszer becenevet kapta csábosabbnál csábosabb színpadi öltözékei miatt. A lánybanda hatalmas sikerét jelzi, hogy karrierjük folyamán 35 millió albumot vásároltak a rajongók.


Sőt, Halliwell kisasszonynak sikerült 17 hónap alatt egymás után hat toplistás slágert is gyártania, mellyel a legendás Paul McCartney-t is beelőzte. 1998-ban azonban az énekesnő úgy döntött, elég volt a fűszeres csapatból, így elhagyta a bandát egy turné kellős közepén, így a többieknek nélküle kellett befejezniük észak-amerikai koncertkörútjukat.

Az utolsó videoklip, melyben még szerepelt, a Viva Forever volt. Halliwell ezután szólóban folytatta pályafutását, egy évvel a kiválása után kiadta Schizophonic című albumát, melyről több dal is slágerlistás lett – az első siker, a Look at me kislemez végül több mint egymillió példányban kelt el. A második korong szintén beváltotta a várakozásokat, a róla kimásolt It’s Raining Men feldolgozás ráadásul bekerült a Bridget Jone naplója című mozi filmzenéi közé is.

2004-ben azonban úgy tűnt, leáldozott Geri Halliwell csillaga, a harmadik lemezre már csak kevesen voltak kíváncsiak, így aztán Sexy Spice nem tiltakozott, amikor szóba került, hogy össze kellene megint állnia a Spice Girl-ökkel, örömmel beleegyezett az újraegyesülésbe. A lányok pedig, akik legtöbbjéből időközben anyuka lett, újra megmutathatták: fűszeresen mégiscsak izgalmasabb az élet.

Bai Ling

Bár számos filmben – Vörös sarok, Wild Wild West, A sárkány éve - szerepelt már, valahogy mégsem tudott megmaradni az emberek emlékezetében az egzotikus szépség. Ezért aztán gondolt egyet, és elhatározta, tesz ő róla, hogy beíródjon az emberek memóriájába.


E kemény elhatározást tett követte, így időről időre felbukkannak cicivillantós, meztelenkedős és egyéb képei a különféle sajtóorgánumokban, az ember csak győzi kapkodni a fejét, hogy a 37 éves kislányos sztár mit és hol mutogatott már megint. Sokakkal ellentétben ő nem titkolja, hogy készakarva enged betekintést ruházata mögé, sőt, néha még rá is segít, hogy biztosan látható legyen az a formás kis cickó.

Ha pedig nincs kedve a lenge öltözékhez, akkor máshogy gondoskodik a napi betevő botrányról: idén Valentin-napkor például letartóztatták a Los Angeles-i reptéren, mert ellopott két magazint és egy csomag elemet. Ennek következtében márciusban rendzavarásért bűnösnek találták, és 200 dollár – mintegy 32 ezer forint – megfizetésére kötelezték.

És hogy a rossz reklám is jó reklám, arra bizonyíték, hogy a színésznőnek egy internetes közvélemény-kutatáson, ahol tíz nap alatt mintegy, 1,1 millió voks érkezett, a legrosszabbul öltözött híresség címet szavazták meg. De ők legalább mind tudják már, ki az a Bai Ling.

Janice Dickinson

A - saját hite szerint - a világ első szupermodellje sem riad vissza semmilyen eszköztől, hogy önmagát népszerűsítse, bár manapság inkább botrányaitól zeng a sajtó, mintsem áldásos tevékenységéről. Az öregséggel megbékélni nem tudó 52 éves sztár – bár még pontos életkora is vitatott - számos plasztikai műtétnek vetette már alá magát, és ezek eredményére, főleg peckesen álló melleire szívesen tereli az emberek figyelmét.


A három férjet elfogyasztott hírességnek, aki újabban saját modellügynökségében próbálja kiképezni a jövő sztárjait, az sem esik nehezére, hogy különféle múltbéli szexuális kalandjaival hencegjen. Állítása szerint számos férfi és nő megfordult már az ágyában, többek között Stallone, Jack Nicholson, Warren Beatty, Grace Jones, Kelly LeBrook és Bruce Willis is a hódításai hosszú listáján szerepel.

2007-ben a Howard Stern Show-ban egyenesen azt nyilatkozta, körülbelül ezer kapcsolata volt mozgalmas életében – bár egyesek tudni vélik, hogy magamutogatása és a néhol bizarr viselkedése arra vezethető vissza, hogy gyermekkorában apja molesztálását volt kénytelen elviselni.

Ezt is szeretjük