Képekben a 2008-as nyár legszebb mellei

Melltartóban, bikiniben vagy anélkül, ezek a bombázó csajok tényleg megérdemlik a kebelcsoda elnevezést. Nézd meg te is, mire buknak a pasik!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

4. Bar Refaeli

A 23 éves izraeli modellnek nem kell aggódnia, hogyha egy kis bikinis fürdőzésre kerül sor valamelyik tengerparton, hiszen csodálatos testtel áldotta meg a sors, nem beszélve hibátlan melleiről, amelyek fürdőruhájában is elképesztően szexisen néznek ki.


A róla készült fotókon is jól látszik, hogy Bar Refaeli igen jól érzi magát a bőrében, hiszen teljesen felszabadultan mártózik meg a habokban, a többi fürdőző szája pedig tátva marad a csinos lány láttán.

A modell bikinis képeit látva azon sem lepődünk meg, hogy hogyan sikerült elcsavarnia Leonardo DiCaprio fejét, akivel forró szerelmi viszonyt ápolt hosszú ideig.

Refaeli egy éves korában kezdett modellkedni, 15 évesen pedig már egészen komoly megbízásokat kapott, az ezredforduló idején pedig kétszer is megnyerte az év modellje versenyt.

Azóta olyan neves magazinokban láthattuk, mint a Maxim, a GQ vagy az Elle, de a modellkedés mellett bőven jut ideje jótékonykodni is.

3. Audrina Patridge

A 23 éves tévésztár inkább a tengerentúlon örvend óriási népszerűségnek, de kivételes és szexi testi adottságai mellett ezúttal mi sem mehettünk el.

Hiszen Audrina számos alkalommal lepte meg rajongóit vérforraló bikinis képekkel, amelyek világszerte kellemes pillanatokat okoztak a pasiknak.

Ezt még akkor sem vonhatjuk kétségbe, ha esetleg hiszünk a pletykáknak, melyek szerint a fiatal hölgy műtéti úton javított dekoltázsának méretein.


Audrina Patridge hírnevét az amerikai MTV egyik legnézettebb műsorának, a The Hills című valóságshow-nak köszönheti, amely néhány tehetős fiatal mindennapjait és magánéleti problémáit követi nyomon. A 2006-ban útjára indított The Hills többek között Lauren Conradot, Heidi Montagot és Whitney Portot tette híressé, akikről a műsor indulása óta szinte minden fontos amerikai bulvárlap rendszeresen beszámol. Nálunk értelemszerűen nem számítanak annyira ismert neveknek, de a szexi Audrina bombázó teste miatt mindenképpen helyet érdemelt összeállításunkban.

2. Kim Kardashian

A 27 éves amerikai híresség két dolog kapcsán lett igazán népszerű Amerikában, egyrészt kiszivárgott szexvideója, másrészt pedig hatalmas feneke miatt, amelyről előszeretettel cikkeznek világszerte, miután Jennifer Lopezt már mindenki megunta. Kim Kardashian mellesleg annak az ügyvédnek a lánya, aki O.J. Simpsont védte. A fekete hajú, dúskeblű hölgy méretes popója lehet, hogy nem nyeri el minden pasi tetszését, de exbarátja, Ray J imádta, aminek szemtanúja lehet bárki, aki megtekinti kettejük hancúrozós felvételét.


A szexvideó előtti időkben Kim nem igazán számított túlságosan híresnek, és miután valaki ellopta a felvételt, Kim be is perelte a Vivid Entertainment nevű céget, amely piacra dobta a videót. Persze végül sikerült megegyezniük, a megállapodás fejében Kardashian 5 millió dollárt kapott, de végül ő járt igazán jól, ugyanis azóta sokkal többet profitált az így megszerzett hírnévből.

1. Keeley Hazell

A győztes ugyanis nem lehet más, mint a britek kedvenc glamour modellje, Keeley Hazell. Ha egyszer Keeley leveti melltartóját, ott kő kövön nem marad, a róla készült júliusi topless képek pedig a maguk nemes egyszerűségében is csodálatosak. A 21 éves modellnek nem nagyon kell erőlködnie, ha pózolásról van szó, arról nem is beszélve, hogy mellei 100%-ig természetesek, sohasem feküdt ugyanis kés alá.


Ma Anglia egyik legnépszerűbb bombázójának számít, de középiskolás korában fiúosztálytársait megszégyenítve piált éjszakánként, miközben megrögzött iskolakerülővé vált. 16 évesen egy fodrászatban dolgozott, ottani munkatársai biztatták, hogy próbáljon szerencsét a modellszakmában.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A tipp bejött, ugyanis egy évvel később Keeley megnyerte a Daily Star Tengerparti cicát keresünk című versenyét. A többi pedig már történelem, a Google-ba a mai napig milliók ütik be a nevét, 2007-es naptárjára pedig több tízezren voltak kíváncsiak.

Ezt is szeretjük