Gyönyörű cicik, semmi szilikon

A természet kegyes volt hozzájuk, hiszen szép keblekkel áldotta meg őket. Éppen ezért nincs szükségük káros művi beavatkozásokra.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Salma Hayek

Vadító tekintet, tüzes test, izgató dekoltázs - a mexikói szépség erotikus megjelenésével sok filmet tett már emlékezetessé, melyek közül ha csak egyet kellene kiemelni, mi az Alkonyattól pirkadatig legendás sztriptízjelenetére szavaznánk. Salma Hayek a dögős vámpírnő, Santanico Pandemonium bőrében egy olyan vérforraló táncot lejt egy óriási kígyóval a nyakában, hogy aki látta, sosem felejti. Talán az sem véletlen, hogy Robert Rodriguez elborult horrorparódiájában éppen Santanico tánca után szabadul el a pokol a mexikói kocsmában.


A 41 éves színésznőt rengetegen imádják buja megjelenése miatt, mellei pedig egyszerűen elképesztőek! Úgy látszik, imája meghallgatásra talált, bevallása szerint ugyanis nagy mellekért imádkozott tinédzserkorában. Belebolondult többek között Edward Norton és Josh Lucas is, jelenleg pedig egy francia üzletember, François-Henri Pinault élvezheti a hálószobai örömöket a dögös latin szépséggel. Salma Hayek tavaly ősszel életet adott kislányának, Valentina Palomának.

Eva Mendes

A csábos amerikai színésznőt többször is láthattuk mostanában lenge ruházatban különböző magazinok címlapján, legutóbb például az olasz Vogue közölt róla meglehetősen forró fotósorozatot. Az éjszaka urai című krimiben pedig bevállalós szexjeleneteket vettek fel vele, amint filmbeli párjával, Joaquin Phoenix-szel szeretkezik vadul. Eva Mendesnek elég nehéz ellenállni, gyönyörű arca és hibátlan teste pillanatok alatt bárkit megvadít, a melleiről nem is beszélve, amelyekbe könnyen belefeledkezhet az ember.

Habár visszautasította a Playboy felkérését, Eva Mendes mégis megajándékozta egy meztelen fotósorozattal a világot, hála a Flaunt magazinnak. A Maxim címlapján is többször szerepelt, a lap százas listáján a hetedik legdögösebb nőnek szavazták meg az olvasók 2007-ben, de biztosak lehetünk benne, hogy előbb-utóbb dobogós helyet is szerez magának. A kubai ősökkel rendelkező szépség a kilencvenes évek végén kezdett filmekben szerepelni, majd a 2001-es Kiképzéssel vált híressé, azóta pedig több kasszasikerben is láthattuk.

Monica Bellucci

Játszott már prostituáltat, Dracula gróf ágyasát és Mária Magdalénát is, modellként pedig a Dolce & Gabannának és a francia ELLE-nek pózolt. Monica Bellucci újabban Hollywood kapuit döngeti, 2003 óta például olyan sikerfilmekben szerepelt, mint A Nap könnyei, a Mátrix – Újratöltve és a Mátrix Forradalmak vagy a Golyózápor. Pedig karrierjét modellként kezdte, egyik első angol nyelvű filmszerepe Francis Ford Coppola 1992-es Dracula-adaptációja volt.


Nőies vonalait és duzzadó idomait elnézve érthető, hogy Monica Bellucci miért lett az elmúlt években az olaszok szexikonja, Bellucci ugyanis maga a nőiesség, hatalmas keblei mellett pedig nem lehet szó nélkül elmenni. Filmes karrierjét végigtekintve pedig kijelenthetjük, hogy sosem adta el magát teljesen az álomgyárnak, hiszen rendre szerepeket vállal kisköltségvetésű művészfilmekben is, ebben ludas lehet talán francia férje, a szintén színész Vincent Cassell is. 2004-ben pedig a dögös sztár beállt Demi Moore után a sorba, ugyanis várandósan ő is megmutatta pocakját az olasz Vanity Fair-ben, a képeket pedig az egész világ imádta.

Scarlett Johansson

A szexi Scarlett Johansson, aki ráadásul szemtelenül fiatal is – még csak 23 éves –, máris tucatnyi emlékezetes alakítást tudhat maga mögött, művészfilmekben és kasszasikerekben egyaránt. Az ujjai köré csavarta Woody Allent és Josh Hartnettet, utóbbival két évig járt is, de hírbe hozták olyan hírességekkel is, mint Benicio del Toro, Jared Leto és Justin Timberlake. Jelenleg Ryan Reynolds-szal randizik, május elején pedig már el is jegyezték egymást.

Négy filmjéért jelölték Golden Globe-ra, Oscar-jelölést eddig még nem kapott, de feltehetően erre sem kell már sokat várni. Szépsége és csodálatos teste, nem utolsósorban pedig gyönyörű mellei miatt a neves férfimagazinok többször is megválasztották a legszexisebb színésznőnek, nézzük csak meg a róla készült tüzes fotókat, és rögtön nyilvánvalóvá válik, hogy az elismeréseket kiérdemelte! A rajongók pedig örülhetnek, a színésznő ugyanis bevallotta, hogy nem hisz a monogámiában.

Ezt is szeretjük