A kék lagúna szívtiprója volt: a 60 éves Christopher Atkins ma már nagypapaként éli az életét

Christopher Atkins a ’80-as évek sztárja volt, sok nő megbolondult a szőke tincsű férfiért.

christopher-atkins-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Christopher Atkins tipikusan az a színész volt a ’80-as években, akiért csak úgy bomlottak a csajok. Az igézően kék szemű férfi 1980-ban debütált A kék lagúna című filmben Brooke Shields oldalán

A tévénézőknek még a Dallasból is ismerős lehet, a szériában Samantha fiatal szeretőjét alakította. A hatvanéves sztár számára még mindig nagyon fontos a színészkedés, azonban ma már a családját teszi az első helyre.

Christopher Atkins 2023-ban

Ami a magánéletét illeti, 1985 és 2007 között házasságban élt Lynn Barronnal. Tőle két gyermeke született, Grant fiuk 1985-ben, Brittney lányuk 1987-ben jött a világra. 

A szerelmi élete sajnos nem alakult túl fényesen, válása után két komoly kapcsolata is zátonyra futott. A Page Sixnek mesélt arról, hogy habár még mindig szingli, azért titkon meri remélni, hogy ismét eltalálja Ámor nyila. 

- Egy olyan nőt szeretnék, aki imád nevetni, spontán alkat, hiszen nyitottnak kell lennie. Szerintem egy jó párkapcsolat akkor működik egészségesen, ha megvan az intimitás a felek között.

A cikk az ajánló után folytatódik

A hatvanéves sztár kinézete sokat változott az elmúlt évek során, azonban egyvalami örök: az igéző szemek még mindig A kék lagúna szívtipróját idézik a benne elveszőknek.

A mai napig színészkedik, azonban szívesen kipróbálná magát a rendezés világában is, ha alkalma nyílna rá. A hivatalos IMDB-profilja szerint idén is készül új filmekkel, amelyekre a rajongók biztosan nagyon kíváncsiak. 

Christopher Atkins büszke nagypapaként vidám, kiegyensúlyozott életet él, hiszen három fiúunokája, Barron, Brix és Sterling bearanyozza a mindennapjait. 

Tudd meg, hogy Brooke Shields miért kosarazta ki Donald Trumpot!

Brooke Shields Andy Cohen műsorában árulta el, hogyan próbálkozott be nála az üzletember.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük