Ő volt az Addams Family gyereksztárja - A 39 éves Christina Ricci így néz ki most

Christina Ricci játszotta Wednesday Addams szerepét.

christina-ricci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1991-ben került mozivászonra az Addams Family című film, mely akkora sikert aratott, hogy két évvel később megjelent a második része is. A film egyik kulcsszereplője az Addams család félelmetes kislánya, Wednesday volt, akit Christina Ricci formált meg. Az első rész megjelenésekor a színésznő csupán 11 esztendős volt.

Christina Ricci már 39 éves

Christina Ricci ünnepelt gyereksztárrá nőtte ki magát a filmek megjelenésekor, sokan emlékezhetnek rá a Casper című gyerekfilmből is, melyben már bájos tinédzserként tündökölt. Bár sok gyereksztárt, miután a kamaszkorba lép, nem alkalmaznak tovább a filmesek, a színésznő nem ezt a csapatot erősíti. Karrierjében szép sikereket ért el, 19 évesen Golden Globe-díjra jelölték a Nem ér a nemem! című filmben nyújtott alakításáért. A mai napig rendszeresen forgat, legutóbbi, Percy című filmje 2019-ben jelenik meg.

christina ricci getty
Fotó: Karwai Tang/Getty Images

Korábban a Telegraph-nak adott interjújában a sztár elmondta, hogy, ahogy kezdett idősödni, sosem mondott olyan szerepekre igent, melyekben sokkal fiatalabbakat kellett volna játszania. Ma már úgy látja, hogy egyáltalán nem egészséges, ha az ember már gyerekként sztár lesz.

- Ha gyerekként színészkedsz, azonnal megfosztódsz attól, hogy ugyanazokat a dolgokat megtapasztald, mint az átlagember. Senki sem tud terelgetni téged. Mégis, ki tudná azt megmondani neked, hogyan kell érezned, vagy mit kell tenned egy-egy szituációban? Senki sem tud segíteni. Nem véletlen, miért alakult ki a gyereknevelés tradíciója - magyarázta.

Ami a színésznő magánéletét illeti, 2013-ban házasodott össze James Heerdegennel, aki a filmes szakmában háttéremberként dolgozik. A Pan Am című sorozat forgatásán szerettek egymásba. Fiuk, Freddie 2014 augusztusában jött a világra.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük