Már 50 éves Tanita Tikaram - Így néz ki ma a 90-es évek popsztárja

Ő énekelte a Twist in My Sobriety című dalt.

tanita-tikaram-2019-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tanita Tikaram a nyolcvanas és kilencvenes évek meghatározó alakja volt, Twist in My Sobriety című dala máig felcsendül a retrópartikon. Az énekesnő híres volt jellegzetes, rekedtes hangjáról és egzotikus vonásaitól, amit indiai származású édesapjának köszönhet.

Így néz ki ma Tanita Tikaram

Az énekesnő főként Németországban aratott sikert a dalaival. Onnan is származott, Münster városkájában született, később onnan költöztek Angliába. 1988-ban jelent meg az első albuma, az Ancient Heart, de azóta sem állt le: legutóbb 2016-ban adott ki lemezt, ami a Glass Love Train címet kapta.

Idén már az 50. születésnapját ünnepelheti, azonban ez nem ok arra, hogy pihenjen: Berlinben szinte hetente ad koncertet, megőrülnek érte a helyi rajongók. A német fesztiváloknak is állandó fellépője, akárcsak kortársai, Samantha Fox vagy Sabrina Salerno.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I love walking on the beach in Cornwall #lovett ❤️🐬❤️#love #watergatebay

Tanita Tikaram (@tanitatikaramofficial) által megosztott bejegyzés,

Az évtizedek során sikerült megőriznie a szépségét, méghozzá plasztikai műtétek nélkül. A legutóbbi fotói tanulságul szolgálnak, amiken szinte éppen úgy fest, mint huszonévesen, a karrierje csúcsán. Csupán a hajstílus változott: kócos fürtjeit azóta egy kissé megszelídítette.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük