Anjelica Huston arca szétesett a plasztikától - Alig ismertünk rá a díjkiosztón

Az Addams Family egykori szépsége ma borzasztóan néz ki.

anjelica-huston-csunya-plasztika-oscar-2019-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Anjelica Huston valaha ünnepelt szépség volt, aki olyan filmekben tündökölt, mint A Prizzik becsülete, az Addams Family vagy az Örökkön-örökké. A férfiak körében is igencsak népszerű volt, Jack Nicholson és Ryan O'Neil fejét is elcsavarta annak idején.

Így tönkretették a plasztikai műtétek

Sajnos azonban legyőzte a saját hiúsága, ugyanis idejekorán kés alá feküdt, hogy megőrizze fiatalságát. A műtétek rémesen sikerültek, az Oscar-díjas színésznő gyakorlatilag már nyomokban sem emlékeztet az egykori önmagára. Kétségbeesett próbálkozásai, hogy helyretetesse a sebészek munkáját, szintén kudarcba fulladtak. A vonásai szétcsúsztak, az álla pedig szinte leesett a helyéről.

Ennek fényében nem is meglepő, hogy már nem kapkodnak érte a rendezők, így inkább a hangjával keresi a kenyerét. Néha azért feltűnik kisebb sorozatszerepekben is, idén pedig a John Wick harmadik részében is láthatjuk majd, bár itt is csak mellékszereplőként tűnik majd fel.

Huston máig az Oscar-gála állandó szereplője, így természetesen idén is részt vett a díjkiosztó utáni afterpartin. Egy hosszú, fekete ruhában érkezett a rendezvényre, ami már szinte a védjegyéül szolgál, hiszen szinte mindig ilyen színű ruhákat visel, akárcsak az Addams Family-s karaktere, Morticia. El kell ismerni, 65 évesen remek formában van, de a szép arcáért kár.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük