Az Addams Family Wednesdaye volt: Christina Ricci ennyit változott 32 év alatt

Christina Ricci ma is gyönyörűen fest, és a színészkedés szenvedélyének hódol.

pchrsitina-ricci-kepe

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Christina Ricci neve sokaknak az Addams Family - A galád család című filmből lehet ismerős. A komikus alkotás tele volt ikonikus mondatokkal, rengeteg iróniával és szarkazmussal, amelyek legfőbb szakértője a színésznő által megformált Wednesday karaktere volt.

A New Yorker hasábjain megjelenő képregényt 1964-ben vitték először képernyőre, akkor egy két évadot megélt sorozat készült belőle. A mozifilm 1991-ben jelent meg az Addams Family - A galád család címmel, majd két évvel később a nagy népszerűségre való tekintettel jött a folytatása is. Az első két részben Christina Ricci szerepelt, aki azóta sem veszített semmit a bájából: a 43 éves színésznő ma is pazarul fest.

Christina Ricci 2023-ban 

Az Addams Familyben még kiskamasz volt, így azok a nézők, akik csak ebből az alkotásból ismerik a színésznőt, talán már fel sem ismernék napjainkban. Sötétbarna hajjal hódít, mosolya és kedves arca még mindig a régi, karcsú alakjával pedig ámulatba ejti a rajongóit a nagyobb rendezvényeken.

GettyImages-1692359747
Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

Olyan alkotásokban láthattuk, mint a Casper, a Félelem és reszketés Las Vegasban, a Buffalo ’66, avagy a megbokrosodott teendők, A lánc, a Speed Racer - Totál turbó, a Mátrix: Feltámadások vagy az Édes kis malackám. 

A rajongók nagy örömére a Tim Burton által rendezett 2022-es Netflix-sorozatban, a Wednesday-ben is láthattuk a képernyőkön: Marylin Thornhill tanárnő szerepét öltötte magára a szériában, ahol ismét nagy sikert aratott a tehetségének köszönhetően.

Ami a magánéletét illeti, James Heerdegen volt a férje 2013-tól egészen 2020-ig. Egy évvel később ismét rátalált a szerelem, 2021-ben Mark Hampton fodrásznak mondta ki a boldogító igent, akivel nagyon harmonikus a kapcsolatuk. 

Christina Ricci, a ’90-es évek színésznője elárulta a The New Yorkernek, hogy sokáig nehéz volt kitörnie a gyereksztárszerepből, amelybe az évek során úgy érezte, hogy beleragadt.

GettyImages-1668523065
Fotó: Jeremy Moeller / Getty Images Hungary

- Gyerekszínésznő lévén nagyon elszakadtam a társaimtól és a barátaimtól. Nem igazán kellett alkalmazkodnom a társadalmi helyzetekhez, mert mindig eltávolítottak valahonnan, és azt mondták, csodálatos vagyok úgy, ahogy vagyok.

Su Pollard 2023-ban 

Su Pollard a valóságban bohém stílusú, nem mindennapi teremtés.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük