181 kilósan futott be Hollywoodban - Chrissy Metz most az egyik legnépszerűbb sorozatsztár
Gyorséttermi dolgozóból lett felkapott színész- és énekesnő.

chrissy-metz-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte a semmiből lett az egyik legnépszerűbb sorozatsztár a tengerentúlon. Chrissy Metz nagy utat járt be, mire megtalálta az a szerep, ami elhozta számára a sikert.

Egy McDonald’s alkalmazottjaként kezdte pályafutását, de már ekkor eltökélte, hogy színésznő lesz. 12 évig járt meghallgatásról meghallgatásra, a nagy lehetőségek azonban valamiért rendre elkerülték. Mindössze az Amerikai Horror Story negyedik évadában tűnt fel egy pár epizód erejéig.

Ő a 181 kilós sorozatsztár, Chrissy Metz

Kezdett kifogyni a pénzből, míg egy szép napon elolvasta a Rólunk szól forgatókönyvét, és egyből tudta, a sorozat Kate-jét neki kell eljátszania. Nyers és őszinte alakításával el is nyerte a készítők bizalmát, majd a tévénézők szívét is meghódította.

Távolról sem az a tipikus nádszálvékony hollywoodi színésznő, de épp ezért kedvelik annyira sokan. Magabiztosságával példaként szolgál az olyan nők előtt, akik nem szeretik kerek idomaikat. A szériában is sokszor említésre kerül a téma, hiszen karaktere is küzd azzal, hogy elfogadja, hogy 181 kilót mutat alatta a mérleg.

- Régen olyan voltam, mint Kate. Képtelen voltam arra, hogy kényelmesen és magabiztosan érezzem magam a saját bőrömben. Akkor az határozott meg, hogy nézek ki, mára tudom, hogy ez nem így van. Az emberekkel való bánásmód mutatja meg, ki vagyok - mesélte 2018-ban az NBC News interjújában.

Könyvet is írt arról, hogyan lelt békére önmagával This Is Me címmel, melyben őszintén vallott hányatott gyerekkoráról. Azt is elmesélte, hogy édesapja nem akart megbékélni a tudattal, hogy dundi lánnyal áldotta meg az élet.

„Ha vacsoráztunk, akkor ő nem evett, csak engem bámult. Majd lelakatolta a hűtőt. Ennek az lett a következménye, hogy bármikor ételt láttam, olyan érzésem volt, hogy most azonnal ennem kell, vagy eltűnik. Az étel lett az egyedüli boldogságforrásom” - írta a 39 éves sztár.

Nemcsak a rajongói méltatják tehetségét, hanem a szakma is felfigyelt karizmatikus színészi játékára és kitűnő énekhangjára. Februárban az Oscar-díjátadón mutatta meg, milyen remek énekes. Az áttörés című filmjének betétdalát, az I’m Standing With You című balladát énekelte el, amit jelöltek is a legjobb dal kategóriájában.

Sztárok, akiket csúfoltak gyerekkorukban

Sajnos sok kisgyerekkel és tinédzserrel előfordul, hogy az osztálytársai célpontjaivá válnak, és rendszeresen gúnyt űznek belőlük valami miatt. A bullying jelensége ellen több világsztár is évek óta harcol. Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok, akiket piszkáltak az iskolában.

Ezt is szeretjük