100 kiló felett is falatnyi ruhákba bújik az énekesnő - Megőrülnek telt idomaiért a férfiak

Lizzót imádják a pasik.

lizzo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lizzo egyik pillanatról a másikra vált népszerű énekesnővé, Truth Hurts című dalával robbant be a köztudatba. A 31 esztendős sztár komoly utat járt be, hiszen hosszú évekig küzdött, hogy beinduljon a zenei karrierje, emellett az önelfogadást is gyakorolnia kellett. 

Régen nem szeretett tükörbe nézni, minden porcikáját megváltoztatta volna magán, ám mára olyan szinten elfogadta telt idomait, hogy bátran húz fel szexisebb és feltűnőbb ruhadarabokat, a férfiak pedig imádják ezért.

Lizzo nem fél megmutatni telt idomait

Az énekesnő alatt több mint száz kilót mutat a mérleg, ennek ellenére feltűnő és merész fellépőruhákat visel a koncertjein. Sugárzik róla, hogy tényleg jól érzi magát a bőrében, és már sehol nincs az a Lizzo, aki mindig csak a hibákat kereste a külsejében.

Instagram-oldalán a férfiak is rendszeresen dicsérik, hogy mennyire dögös nő, szinte nincs olyan nap, hogy legalább egyvalaki ne írná neki, hogy menjen hozzá feleségül: "lehetetlen téged úgy nézni, hogy ne érezne az ember örömöt", "irtó szexi nő vagy", "királynő vagy, imádlak" - írták a kedves férfi rajongók az egyik fotója alá.

Bár sok férfi bolondul érte, ennek ellenére a szinglik életét éli jelenleg, derült ki az Entertainment Weeklynek adott interjújából.

- Néha csak ránézek egy pasira, és már látom vele a közös jövőmet, elképzelem, milyen gyerekeink és házunk lenne. De aztán sosem jön össze - magyarázta a lapnak.

Ilyen szettben jelent meg Lizzo az American Music Awardson

Heidi Klum és férje mellett Lizzo és még sok más sztár is részt vett az idei American Music Awardson. Nézd meg, milyen ruhákban parádéztak a hírességek.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük