100 kiló felett is falatnyi ruhákba bújik az énekesnő - Megőrülnek telt idomaiért a férfiak

Lizzót imádják a pasik.

Lizzo alakja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lizzo egyik pillanatról a másikra vált népszerű énekesnővé, Truth Hurts című dalával robbant be a köztudatba. A 31 esztendős sztár komoly utat járt be, hiszen hosszú évekig küzdött, hogy beinduljon a zenei karrierje, emellett az önelfogadást is gyakorolnia kellett. 

Régen nem szeretett tükörbe nézni, minden porcikáját megváltoztatta volna magán, ám mára olyan szinten elfogadta telt idomait, hogy bátran húz fel szexisebb és feltűnőbb ruhadarabokat, a férfiak pedig imádják ezért.

Lizzo nem fél megmutatni telt idomait

Az énekesnő alatt több mint száz kilót mutat a mérleg, ennek ellenére feltűnő és merész fellépőruhákat visel a koncertjein. Sugárzik róla, hogy tényleg jól érzi magát a bőrében, és már sehol nincs az a Lizzo, aki mindig csak a hibákat kereste a külsejében.

Instagram-oldalán a férfiak is rendszeresen dicsérik, hogy mennyire dögös nő, szinte nincs olyan nap, hogy legalább egyvalaki ne írná neki, hogy menjen hozzá feleségül: "lehetetlen téged úgy nézni, hogy ne érezne az ember örömöt", "irtó szexi nő vagy", "királynő vagy, imádlak" - írták a kedves férfi rajongók az egyik fotója alá.

Bár sok férfi bolondul érte, ennek ellenére a szinglik életét éli jelenleg, derült ki az Entertainment Weeklynek adott interjújából.

- Néha csak ránézek egy pasira, és már látom vele a közös jövőmet, elképzelem, milyen gyerekeink és házunk lenne. De aztán sosem jön össze - magyarázta a lapnak.

Ilyen szettben jelent meg Lizzo az American Music Awardson

Heidi Klum és férje mellett Lizzo és még sok más sztár is részt vett az idei American Music Awardson. Nézd meg, milyen ruhákban parádéztak a hírességek.

Heidi Klumról le sem vette kezét 16 évvel fiatalabb férje - Szexi ruhába bújt az American Music Awardson

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük