Heidi Klumról le sem vette kezét 16 évvel fiatalabb férje - Szexi ruhába bújt az American Music Awardson

Fotókon az idei American Music Awards legdögösebb sztárjai.

heidi-klum-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap este tartották meg az American Music Awardsot, amelyen a sztárvilág krémje képviseltette magát. Mint minden díjátadón, így itt is igyekeztek a hírességek minél szebb és feltűnőbb ruhát választani. Valaki a klasszikus eleganciára, más a szexibb stílusra tette le a voksát. 

Heidi Klum egyértelműen a legdögösebb énjét vette elő, dekoltázsa pedig szó szerint ellopta a show-t a vörös szőnyegen, 16 évvel fiatalabb zenész férje, Tom Kaulitz büszkén feszített mellette. A 46 éves modell egy Monsoori-ruhát viselt a gálán, amiben nagyon szexi volt.

A gálán még számtalan sztár megfordult, képes összeállításunkban megnézheted, ki milyen estélyit választott az idei American Music Awardsra.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük