Kiakadt a feleség a szexbotrányba keveredett színészre: egyre nagyobb a baj Chris Noth körül
Chris Nothra a felesége is kiakadt, amint kiderült, hogy három nő is megvádolta szexuális zaklatással.

chris-noth
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Chris Nothot, a Szex és New York Bigjét a múlt héten vádolta meg két nő szexuális zaklatással, ők a Hollywood Reporternek adtak az élményeikről interjút, később egy harmadik is előállt a történetével, ő a Daily Beastnek mesélt a negatív tapasztalatairól. 

A 67 éves színész azóta kiadott egy közleményt, amelyben tagadta a vádakat. A hírek hallatán felesége, Tara Wilson is kiakadt. A nővel 2012 óta élnek házasságban, de már sokkal régebb óta egy párt alkotnak, 2001-ben szerettek egymásba. Két fiút nevelnek, Orion 2008-ban, Keats 2020-ban született. A hölgyek elmondása szerint mindhárom szexuális zaklatás akkor történt, amikor már Noth és Wilson kapcsolatban éltek.

Chris Nothot három nő vádolja szexuális zaklatással

A The Sun amerikai változatának a házaspárhoz közel álló forrás elmondta, bár a barátok kitartanak a színész mellett, felesége, Tara teljesen elbizonytalanodott, miután megtudta, hogy férje hűtlen volt hozzá.

GettyImages-1357975317
Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

- Lehet, hogy nem monogám típus, meg is állapítottuk, hogy a felesége ezt nem tudhatta róla. Ha valamiben, ebben Chris bűnös. Tara most Los Angelesben van, nagyon ideges, és nincs jól. A terveik arról szóltak, hogy együtt karácsonyoznak, de most nem tudjuk, ebből mi lesz - fogalmazta a közeli barát.

Hozzátette, minden történetnek két oldala van, és ezt az embereknek meg kell ismerniük, mielőtt ítélkeznének.

- Az a Chris, akivel találkoztam, nem az a Chris, akit ezek a nők leírtak. Minden barátja kitart mellette. Flörtöl, de nem erkölcstelen. Nem egy Weinstein (Harvey Weinstein filmproducer, Hollywood első számú szexragadozója, akit 23 év börtönre ítéltek - a szerk.). Hiszek neki, és azt hiszem, nem úgy történt minden, ahogy állítólag azt leírják - tette hozzá.

A cikk az ajánló után folytatódik

A botrány kirobbanása után színházi ügynöksége kirúgta Nothot, emiatt több munkától is elesett.

Az ominózus Hollywood Reporter-cikk december 16-án jelent meg, nem sokkal azután, hogy bemutatták az HBO-n a Szex és New York című sorozat folytatását, ami az És egyszer csak... címet kapta.

Az egyik nő, a 39 éves Zoe-Lister Jones színésznő azt állította, hogy még 2004-ben sodorta össze az élet Nothtal, ő akkor 22, a színész 49 esztendős volt. Egy olyan cégnél dolgozott akkoriban, ahol Noth és más hírességek is gyakran megfordultak. A férfi megszerezte a számát, majd üzenetekkel bombázta. Jones beadta a derekát, és elment a lakására, ahol elcsattant egy csók köztük, ekkor a nő haza akart menni, de Noth az ágya felé terelte, majd levetkőztette, és hátulról megerőszakolta. A nő azt állította, megkérte a színészt, hogy legalább húzzon egy óvszert, erre Noth kinevette.

Még a pólója is véres lett az eset után, egy barátja elkísérte az egyik kórházba, ahol bevallotta, erőszak áldozata lett, de nem merte megmondani, ki tette ezt vele, mert félt attól, ha megvádolja a színészt, kirúgják.

GettyImages-1351958558
Fotó: Gotham / Getty Images Hungary

Egy most 31 éves nő 2015-ben találkozott a sztárral egy szórakozóhelyen. A színész elhívta vacsorázni, mivel a nő rajongott a Szex és New Yorkért, igent mondott. Az evés után felhívta a lakására, hogy megmutassa neki a whiskey-gyűjteményét, a nő ebbe belement. Nem számított arra, hogy szexelni fognak, azt hitte, maximum csak isznak. Noth egyre jobban rányomult, a nő szerint ott kellett volna hagynia őt. A következő dolog, amire emlékszik, hogy lehúzta a nadrágját, majd beledugta a péniszét a szájába. Állítása szerint az egész aktust végigsírta. Miután megtörtént a dolog, elmesélte egyik barátjának, mi történt, ő azt tanácsolta neki, menjen el a rendőrségre, de a lány ellenkezett, akkor még úgy gondolta, csak túlreagálta a helyzetet.

A harmadik nő története 2010-ben történt, ő akkor 18 éves volt, és egy étterem hostesseként dolgozott, ahol végül találkoztak. A lány úgy tudta, hogy a műszakvezető majd a munkaideje lejárta után az étterem irodájában fizeti ki, de végül az akkor 55 éves színész várta ott. Hiába ellenkezett, Noth odaszorította az íróasztalhoz, lehúzta a harisnyáját, és bedugta az ujját a nemi szervébe. Kitapintotta a tamponját, majd megérdeklődte, a menstruációja végén van-e. Próbálta magától ellökni a férfit, aki nem akarta meghallani a nem szót. A lány szájából végül kicsúszott annyi, hogy ne itt. Végül ez a mondat hatásos volt, így megszabadult tőle. 

Marilyn Manson szexbotránya

2021 elején robbant a hír, miszerint Marilyn Manson több nő életét megkeserítette, köztük volt Evan Rachel Wood színésznő is.

Ezt is szeretjük