Chris Hemsworth és magyar származású felesége: ezt a szerelmes fotót posztolták Valentin-nap alkalmából
Számos világsztár posztolt szerelmes felvételt Valentin-nap alkalmából.

chris-hemsworth-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valentin-nap alkalmából elárasztották a közösségi médiát a szerelmes felvételek, rengeteg világsztár posztolt egy-egy meghitt, összebújós vagy csókolózós képet a kedvesével tegnap.

Ezt posztolták a hírességek Valentin-napon

Chris Hemsworth és magyar származású felesége, Elsa Pataky 2010 elején találkoztak egymással, ügynökük, William Ward mutatta be őket egymásnak. Gyorsan kialakult köztük a szerelem, így az esküvővel sem vártak sokáig, már az év végén összekötötték az életüket. Három gyermekük született: lányuk, India 2012-ben, ikerfiaik, Sasha és Tristan 2014-ben látták meg a napvilágot. Őket tartják Hollywood egyik legszebb álompárjának, amit nem is csodálunk, az összes képükön látszik, mennyire odáig vannak egymásért, ettől függetlenül nekik is megvoltak a nehézségeik, de mindent megtettek azért, hogy minden jól működjön köztük, erről Elsa Pataky vallott a Vogue ausztrál kiadásának.

- Mindent nagyon gyorsan csináltunk, nem is tudom, hogy éltük ezt túl szerelmespárként. Összeházasodtunk, aztán eltelt egy év, és jöttek a gyerekek. Ez rengeteg nyomást helyez egy házasságra, de mi jól jöttünk ki belőle, hiszen imádjuk egymást, mind a ketten erős személyiségek vagyunk, de óriási a szeretet és tisztelet köztünk. Együtt képesek vagyunk működtetni a családunkat - magyarázta a színésznő.

Elsa Pataky Valentin-nap alkalmából egy aranyos, összebújós képet posztolt kettőjükről, a fotóhoz ennyit írt: "mindig és örökké".

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételeket posztoltak a világsztárok Valentin-nap alkalmából.

Ezt is szeretjük