Fotók! Így néznek ki most Charlie bájos angyalai

Kíváncsi vagy, mi történt a szereplőkkel a sorozat után? Most megtudhatod, mi mindenen mentek át azóta a színésznők.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az eredeti Charlie angyalai sorozat 1976-tól 1981-ig futott az Egyesült Államokban. Népszerűségének titka, hogy ez volt az első olyan széria, amelyben az addig tipikusan férfias melónak tartott nyomozást, lövöldözést és bunyót három csinos nőre bízták. Emellett a titokzatos megbízó kiléte is mindvégig izgatta a lányok, no és a nézők fantáziáját, akik minden epizódban arra vártak, hátha megismerik Charlie-t.

Jill Munroe: Farrah Fawcett

Az egykor csinos, szőke sztárról az utóbbi időben rengeteg cikk jelent meg, hiszen 2006 óta végbélrákban szenved, ami - hiába a németországi kezelés - már a máját is megtámadta.


Küzdelmét videofelvételeken örökítette meg, ezekből vágott össze egy másfél órás dokumentumfilmet az NBC csapata, amit kilencmillió néző követett figyelemmel a tévében.

Az 1947-es születésű Fawcett egyébként modellkedéssel kezdte a karrierjét, híres piros fürdőruhás képe eladási rekordokat döntött, a bombázót pedig szexszimbólumi rangra emelte a hetvenes években. Bár a Charlie angyalai rögtön az ismert sztárok közé repítette a szépséget, ő egy évad után otthagyta angyaltársait – bár később visszatért -, és önálló színészi karrierjére próbált koncentrálni.

Az utóbbi időben csak ritkán lehetett mozifilmben látni, utolsó nagy filmje a Dr. T. és a nők volt, Richard Gere mellett. Emellett vendégszereplőként volt jelen különféle sorozatokban, 2004 óta pedig nem is forgatott. Ami a magánéletét illeti, 1973-tól kilenc éven át Lee Majors felesége volt, majd Ryan O’Neallel kezdett viszonyba. Bár nem házasodtak össze, azóta is – kisebb-nagyobb megszakításokat leszámítva – együtt vannak. Közös fiuk, Redmond jelenleg börtönben ül drogbirtoklásért.

Kris Munroe: Cheryl Ladd

Ladd a második évadtól volt része a sorozatnak, ahová a Fawcett által játszott szereplő húgaként került be, és ott is maradt, egészen az utolsó részig.


Az 1951-ben, Cheryl Jean Stoppelmoor néven született sztár első férje, David Ladd nevét felvéve vált híressé – és bár a nevet ma is viseli, a hírnév valahogy elmaradt mellőle, ahogy véget értek az angyali kalandok. A színésznő sorozatról sorozatra vándorolt, de mindenhol csak epizódszerep jutott neki. Legutóbb a Las Vegas szériában általa kelt életre a főhős nejének karaktere – ezúttal 22 rész erejéig jutott neki a csillogásból.

1996-ban egy gyermekkönyvet is megírt, alig tíz évvel később pedig önéletrajzi kötetét vehették kézbe rajongói. Második férjével, Bryan Russellel 1981 óta él együtt, de vele nem lett közös gyermeke. Első házasságából született lánya, Jordan Ladd szintén a színészi pályán próbál érvényesülni, de egyelőre még nem került be az irigyelt, nagy sztárok közé.

Sabrina Duncan: Kate Jackson

A barna hajú színésznő az első három évadban dolgozott Charlie-nak, de végül azért vált meg a sorozattól, mert a producer, Aaron Spelling nem hagyta, hogy mellette mozifilmben is szerepeljen, mondván, nem tudja áttervezni a forgatást az ő kedve szerint. Pechjére legyen mondva, az első - és elutasított - ajánlat, a Kramer kontra Kramer – végül Meryl Streep Oscarra vitte a szerepet – után nem jött több ilyen kiváló lehetőség. A színésznő jobbára tévéfilmekben - Üres bölcső, Pánik a felhők felett, Fiam bűnei - csillogtathatta tehetségét.


Természetesen azért a sorozatok sem maradtak ki az életéből: évekig játszott a hazájában és német nyelvterületen rendkívüli népszerűségnek örvendő Scarecrew and Mrs King szériában, legutóbb pedig a Gyilkos elmék egyik epizódjában szerepelt a 61 éves sztár.

A betegségek őt sem kímélték: a nyolcvanas években kiderült, mellrákja van, ami később áttétesnek bizonyult, így végül el kellett távolítani az egyik emlőjét. Később azt is kimutatta egy vizsgálat, hogy születési rendellenessége miatt egy kis lyuk van a szívén, emiatt szintén kés alá feküdt. Bár háromszor volt házas – és két év után mindannyiszor elvált -, a gyermekáldás nem köszöntött be, ezért 2000-ben örökbefogadott egy kisfiút.

Kelly Garrett: Jaclyn Smith

A bájos sztár a kezdetektől egészen a végső epizódig kitartott Charlie mellett. Ám hiába az ismertség, neki sem sikerült kitörnie a sorozatok és tévéfilmek világából. 1980-ban leforgatta ugyan Robert Mitchum oldalán a Nightkill című thrillert, az alkotás bukásnak bizonyult a mozipénztáraknál, így hamarosan a tévécsatornák műsoraiba száműzték. Ironikus módon a nagyvászonra végül néhány éve a Charlie angyalai révén került. 2003-ban ugyanis ismét Kelly Garrett bőrébe bújva bukkant fel a Charlie angyalai: Teljes gázzal remake-ben, ahol ráadásul egy kicsit a táncos szenvedélyének is élhetett.


Az üzleti életben annál nagyobb sikereket könyvelhetett el – 1985-ben női ruhakollekciót dobott piacra a Kmart áruházláncban, mellyel az első hírességek között volt, akik saját márkával képviselték magukat a vásárlók előtt. A 35-60 éves hölgyeket célzó ruhadarabok olyannyira nagy sikert arattak, hogy 2002-ben bútorokkal és lakáskiegészítőkkel bővítették a kínálatot.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A mellrákot 2003-ban legyűrő szépség jelenleg a negyedik férjével, egy szívsebésszel él, két gyermeke viszont a harmadiktól, Anthony B. Richmond operatőrtől született.

Ezt is szeretjük